пʼятниця, 30 квітня 2021 21:32

Кароль, Білик і Slavia: хто ще з українських виконавиць незаміжні
5

Артистка Злата Огнєвіч розповідала, що їй "щастить на покидьків". Зірка не мала романтичних стосунків за останній рік. Її колишній виявився аб'юзером, тому після розриву вона звернулася до психотерапевта. Тепер жінці складно довіритися чоловікові. Знаменитість стала новою "Холостячкою", щоб відшукати кохання в реаліті.

Gazeta.ua розповідає про українських співачок, в яких немає пари.

Виконавиця Тіна Кароль провела в шлюбі з музичним продюсером Євгеном Огіром п'ять років. Пара одружилася 2008-го. Того ж року в них народився син Веніамін. 2013-го Огір помер від раку шлунку. Зірка важко переживала втрату коханого, присвячувала йому пісні та досі не вийшла заміж. Про її романи з різними чоловіками постійно ходять чутки. Проте артистка ніколи не коментувала їх.

Співачка Slavia, справжнє ім'я якої Ярослава Хома, оголосила про розлучення з музикантом Михайлом Хомою, більш відомим як Dzidzio. Пара зустрічалася близько 20 років. Сім років провела в шлюбі. А останні вісім місяців - не живуть разом. Артистка зазначала, що поки чоловік будував кар'єру, вона - втрачала себе.

Артистка Злата Огнєвіч розповідала, що їй "щастить на покидьків"
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Тіна Кароль важко переживала втрату коханого, присвячувала йому пісні та досі не вийшла заміж
Slavia, справжнє ім'я якої Ярослава Хома, розлучається з Dzidzio і активно розвиває сольну кар'єру
Артистка Jerry Heil в одному з інтерв'ю розповідала, що досі не мала серйозних стосунків
Ірина Білик подала документи на розлучення з фотографом

"До розлучення ми прийшли плавно і усвідомлено. Хоч ми вже більше не пара, залишаємося близькими", - казала в одному з інтерв'ю Хома.

Виконавиця Ірина Білик жила з чоловіком Асланом Ахмадовим на дві країни: вона - в Україні, він - у Росії. Пара познайомилася 2011 року. У березні 2016 року - одружилася, а в грудні 2015-го зірка народила сина Табріза. Раніше подружжя бачилося частіше. Та через пандемію фотограф не приїжджав до дружини майже рік. Білик подала документи на розлучення.

Артистка Jerry Heil в одному з інтерв'ю розповідала, що досі не мала серйозних стосунків. Яна Шемаєва - справжнє ім'я співачки - мала стосунки востаннє декілька років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Були разом 13 років: ексдружина Позитива вперше розповіла, як вони дійшли до розлучення

"Я досі не вмію приймати чоловічу увагу. Я закриваюся, не можу відчути себе сексі. У мами з татом складні стосунки. І вона теж не вміє приймати від нього увагу. Я спостерігаю зараз: він їй каже "Я тебе люблю", а у мами реакція "Та йди ти", навіть якщо жартівливо. У мене не склалася модель того, що таке гарні стосунки. Іноді здається, що я зламана", - ділилася співачка.

Співак Михайло Хома, який має сценічний псевдонім Dzidzio, повідомив про те, що розлучається з дружиною Ярославою. Їхній роман тривав близько 20 років, сім з яких пара провела в шлюбі.

Зараз ви читаєте новину «Кароль, Білик і Slavia: хто ще з українських виконавиць незаміжні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути