Ексклюзиви
вівторок, 11 жовтня 2011 17:17

Карлу Бруні привезли до пологового - ЗМІ

Карлу Бруні привезли до пологового - ЗМІ

Карла Бруні от-от має народити. Поліція нікого не підпускає до клініки, де зараз лежить перша леді Франції.

Вся світова громадськість перебуває в нетерплячому очікуванні: зовсім скоро повинна народити перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі. Більше того - за інформацією одного французького видання, дружина президента вже перебуває у клініці. Карла Бруні розташувалася в пологовому відділенні престижної паризької клініки "Мюетт".

Журналісти та зухвалі папараці буквально окупували територію навколо лікарні. Але вхід надійно закритий французькою поліцією. Вона нікого не підпускає до клініки на 200 метрів з цілей безпеки.

Нагадаємо, чутки про цікавий стан першої леді Франції Карли Бруні стали з'являтися у французькій пресі ще в квітні нинішнього року. Для Карли та її чоловіка, президента Ніколя Саркозі, це буде первісток. Батько Ніколя Пал Саркозі висловив сподівання, що Карла народить дівчинку. Тоді б вона стала такою ж красивою, як і мама-модель. Щоправда, оточення високопоставленого подружжя стверджує, що мадам Бруні чекає на хлопчика.

Якщо це твердження виявиться правдою, то для Ніколя це буде вже четвертий син. У 1985-му і 1987 роках його перша дружина Марі-Домінік Кюльолі подарувала йому синів П'єра і Жана відповідно, а в 1996 році у Саркозі народився син Луї від його другої дружини Сесілії Мартен, яка, до речі, грала в політичному житті Франції досить помітну роль. Вона була помічником Ніколя. У 2007 році вони офіційно заявили про своє розлучення. Незабаром Сесілія Мартен вийшла заміж за фахівця з політичного піару, а Ніколя Саркозі одружився з моделлю Карлою Бруні.

Зараз ви читаєте новину «Карлу Бруні привезли до пологового - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути