пʼятниця, 24 травня 2024 14:05

Кардинально інша: як змінилась alyona alyona за 10 років
14

alyona alyona
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
alyona alyona
alyona alyona
alyona alyona
alyona alyona

alyona alyona (Альона Савраненко) - популярна реперка, яка представляла Україну на Євробаченні з Jerry Heil. На сцені пісенного конкурсу вони виконали пісню Teresa & Maria і зайняли третє місце.

Gazeta.ua зібрала фото артистки в юності й розказує цікаві факти з її життя.

аlyona alyona - одна зі 100 найвпливовіших жінок України за версією "Фокус". Видання The New York Times порівнювали її з американкою Azealia Banks.

Народилася зірка в Кіровоградській області. Батько - налагоджувач вентиляційних мереж, а мати працює пакувальницею горіхів та фініків на фабриці. Коли Альоні виповнилося 13, родина переїхала у селище міського типу Баришівка на Київщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олегу Скрипці - 60. Фото артиста в молодості й зараз

З 15 років вона підробляла продавчинею на ринку, касиркою, колекторкою, прибиральницею. До початку захоплення репом працювала вихователькою в дитсадку "Теремок" у Баришівці, а також завідувачкою дитсадка в селі Дернівка під Києвом.

За 10 років стиль Савраненко кардинально змінився. Якщо раніше вона поєднувала обтислі речі з незвичними принтами, то зараз надає перевагу спортивним костюмам і одягу оверсайз.

У цьому році зірці виповнилося 32 роки. Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну співачка долучається до зборів на підтримку армії.

Раніше alyona alyona повернулась додому після проведення у Швеції конкурсу Євробачення, в якому разом зі співачкою Jerry Heil 11-го травня виборола третє місце. Артистка прибула потягом. На столичному вокзалі її зустріли шанувальники, а також тато з мамою. Їхня поява стала для Альони несподіванкою і розчулила її ледь не до сліз.

Зараз ви читаєте новину «Кардинально інша: як змінилась alyona alyona за 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути