четвер, 01 жовтня 2020 16:08

Кардаш'яни потрапили у новий секс-скандал

Кардаш'яни потрапили у новий секс-скандал
Родина Кардаш'ян. Фото: instagram.com/kourtneykardash

Американських знаменитостей Кріс Дженнер і Кортні Кардаш'ян звинуватив e сексуальних домаганнях та расовій дискримінації їхній колишній охоронець. Він працював на родину 2017 року. Зірки заперечують звинувачення. Про це повідомляє DailyMail.

Згідно з позовом, 64-річна Дженнер звинувачується в "небажаних сексуальних та інших домаганнях". 41-річна дочка Кортні вказана як відповідач у позові.

МакВільямс стверджує, що Кріс "неодноразово й часто змушувала своє тіло вступати в близький фізичний контакт" з його тілом. Охоронець каже, що зіркова мати торкалась його сідниць без згоди, торкалась його плечей, рук, спини, терлася об його тіло. Він також стверджує, що піддавався постійним приниженням, жорстокому поводженню, знущанням через його расу.

"Його абсурдні твердження явно сфабриковані та суперечать фактам. Кріс ніколи не поводилася з ним неадекватно. Важливо зазначити, що МакВільямс ніколи не скаржився своєму роботодавцю щодо дискрімацій та домагань, ці смішні звинувачення він вигадав лише через рік", - сказав адвокат родини.

Після 20 сезонів серіал про зіркову родину повинен закінчитися в січні 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Кардаш'яни потрапили у новий секс-скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути