Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2017 17:05

Кардаш'ян у стрінгах та струнка Каменських: зіркові виходи у бікіні 2017 року
58

Співачка Настя Каменських після засніжених гір вирушила у теплі краї. Зірка відпочиває на курорті, демонструючи схудле тіло у бікіні.
Співачка Настя Каменських після засніжених гір вирушила у теплі краї. Зірка відпочиває на курорті, демонструючи схудле тіло у бікіні.
Одеська Барбі Валерія Лук'янова поділилась з прихильниками своїми фото з відпочинку у Мексиці. На знімках Лук'янова позує у крихітному бікіні, яке ефектно демонструє її принади, а також хизується довгими ногами у сарафані.
Супермодель Алла Костромічова поділилась новим фото на своїй сторінці у соціальній мережі. На знімку вона позує на пляжі у крихітному бікіні
Скандальна тенісистка Марія Шарапова відпочиває на Гаваях. Зірку бачили на пляжі під час новорічних свят.

Рік що минає видався для багатьох зірок не тільки успішним у професійному плані, а і щедрим на відпочинок.

Чимало знаменитостей провели відпустку біля океану, демонструючи у всій красі тіло у крихітному бікіні.

Першою відкрила пляжний сезон зірка "Трансформерів" Нікола Пельтц, яка у січні поїхала відпочивати на свята разом з братом та друзями. Зірка запостила знімок з відпустки, на якому позує у крихітному бікіні і обіймає брата Вілла Пельтца.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель Victoria's Secret позувала топлес біля ялинки

Скандальна тенісистка Марія Шарапова відпочила на Гаваях.

Ані Лорак та Настя Каменьских теж обрали для зимового відпочинку теплі краї.

Середина року відзначилась виходом зірки реаліті-шоу Кім Кардаш'ян у бікіні у Мексиці. Після цього світ дізнався, як насправді виглядають сідниці красуні, адже в Мережу потрапили її світлини без фотошопу. Пізніше Кім виправдовувалась, ніби фото спотворили і взагалі, в той момент вона знаходилась не у найкращій фізичній формі.

Раніше Кім Кардаш'ян зізналась, що позбулася 4 кілограмів зайвої ваги через грипп.

"Грипп може бути неймовірною дієтою. Скинула 4 кілограми, якраз до Балу Костюмів", - написала Кім Кардаш'ян у соціальній мережі Інстаграм.

"Так, я була не в кращій формі. На той момент я не займалася спортом близько трьох місяців. Все-таки я перенесла дві операції на матці. Мені і так було некомфортно в своєму тілі, а тут ще люди почали фотошопити ці фотографії в бікіні і робити мене на них ще гірше. Ну я і вирішила взяти себе в руки і почати діяти ", - сказала Кім в одному з інтерв'ю, коментуючи знімки, що наробили галасу.

Наслідки вагітності у вигляді зайвих кілограмів Кардаш'ян теж більше не загрожують: вони з Каньє вирішили, що третю дитину їм виносить сурогатна мати.

Наприкінці року своєю фігурою похизувалась подружка футболіста Кріштіану Роналду, яка вийшла на пляж у бікіні, після чого фанати запідозрили її у вагітності.

Здогади виявилися правдою і Джорджина Родрігес, з якою Кріштіану вперше з'явився на заході FIFA Football Awards у Цюриху в січні, місяць тому народила йому дитину.

Зараз ви читаєте новину «Кардаш'ян у стрінгах та струнка Каменських: зіркові виходи у бікіні 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути