середа, 17 липня 2019 17:16

Камінг-аут: зірки, які зізнались в нетрадиційній сексуальній орієнтації

Існує вираз - "серцю не накажеш", адже ми не обираємо, кого нам кохати. Світові зірки не виключення. Їм зовсім не чужі почуття та емоції, тим паче до представників їхньої статі. І хоча ми живемо в суспільстві, яке поступово звикає до ЛГБТ, цих людей продовжують обговорювати та засуджувати через їх популярність.

Gazeta.ua створила добірку зірок, які змінили орієнтацію після гетеросексуальних стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лесбійський камінг-аут: Майлі Сайрус відверто розповіла про сексуальну орієнтацію

1. У 1983 році сер Елтон Джон познайомився з майбутньою дружиною Ренатою Блауел, коли та працювала звукоінженером і записувала альбом. Через рік співак запропонував дівчині руку і серце. Пара відгуляла весілля, а через 4 роки музикант зробив камінг-аут і вступив у відносини з режисером Девідом Фернішем. Незважаючи на короткочасні стосунки з екс-дружиною, Елтон продовжує відгукуватися про неї з теплом і повагою.

Автор: 24smi.org
  Елтон Джон живе у щасливому шлюбі з Девідом Фернішем
Елтон Джон живе у щасливому шлюбі з Девідом Фернішем

2. Романтичні стосунки Крістен Стюарт і Роберта Паттінсона зародилися під час зйомок фільму "Сутінки". Потім актрису "зловили" на зраді хлопцю з режисером "Білосніжки" Рупертом Сандерсом. Актор болісно переживав розрив з коханою, яка розбила йому серце. Але навіть після цього був готовий пробачити дівчину.
Незабаром Крістен зізналася в бісексуальності. Актриса була у відносинах з дизайнером спецефектів Алішею Каргайл, французькою співачкою Сохо та моделлю Стелою Максвелл.

Автор: www.kinopoisk.ru
  Крістен Стюарт призналась в бісексуальності
Крістен Стюарт призналась в бісексуальності

3. Кара Делевінь зустрічалася з художником Тайроном Вудом. Пізніше дівчина обрала учасника гурту "One Direction" Гаррі Стайлза. Незабаром зірка заявила, що вона лесбіянка. Недовго знаменитість зустрічалася з актрисою Мішель Родрігес. Після цього зірка перебувала в стосунках зі співачкою Енні Кларк. Зараз у Кари пристрасний роман з актрисою Ешлі Бенсон, з якою дівчина збирається одружитись.

Автор: beztabu.net
  Кара Делевінь збирається заміж за свою дівчину Ешлі Бенсон
Кара Делевінь збирається заміж за свою дівчину Ешлі Бенсон

4. Коли співак Рікі Мартін заявив про свою нетрадиційну сексуальну орієтацію, це стало шоком для багатьох жінок. Співак весь час був помічений в компанії моделей, актрис і співачок. І навіть перебував у відносинах з мексиканської провідною Ребеккою де Альба довгих 14 років. Але в 2010 році Рікі опублікував офіційне повідомлення, в якому зізнався в свою гомосексуальність. Зараз Мартін перебуває у шлюбі з сирійським художником Джваном Йосефом. Чоловіки виховують трьох дітей: синів Маттео і Валентино і дочку Люсію.

Автор: 24smi.org
  Рікі Мартін 14 років зустрічався з дівчиною, а потім зробив камінг-аут
Рікі Мартін 14 років зустрічався з дівчиною, а потім зробив камінг-аут

Нещодавно американська модель plus-size Тесс Холлідей, яка важить 150 кг, розсекретила свою сексуальну орієнтацію.

Зараз ви читаєте новину «Камінг-аут: зірки, які зізнались в нетрадиційній сексуальній орієнтації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути