понеділок, 24 грудня 2018 16:45

Каменських зняла туфлі, а Сердючка – зірку: неочікувані моменти грандіозного фіналу "Х-фактора"
32

Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фото: Прес-служба
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"

Відбувся фінал вокального шоу "Х-фактор" на СТБ. За його результатами суперфіналістами стали: Діма Волканов та ZBSband. Саме вони на гала-концерті битимуться за перемогу в шоу і професійну підтримку на суму 1 млн грн.

Настя Каменських та її гурт відсвяткували вихід у суперфінал босоніж, роззулися на сцені і влаштували запальний танок.

"У нас був лише один план: або ми тут, або ні. Кожного ефіру були готові, що за нас не проголосують, адже ми не вважаємо себе сильними вокалістами чи особистостями, але, коли ми пройшли у суперфінал і половина України голосує за нас, це було великим відкриттям, тому що ми ніколи не вірили у себе так, як вірять в нас, - говорять хлопці ZBSband, - Настя нам допомогла, зібрала до купи. У гримерці вирішили, якщо пройдемо у суперфінал, то станцюємо на сцені босоніж і станцювали

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китаєць вразив виконанням української пісні

Автор: Прес-служба
  Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"

Намагаємось перед виступом налаштуватися і не забути номер. Зв'язуємося один з одним очима, концентруємося і починаємо співати, - говорять учасники "ZBSband" і додають, що їх традиція перед виступом проста, - подзвонити близьким перед прямими ефіром, запитати чи все у них добре, чи змогли дістатися до глядацької зали".

"На своєму шляху ще не зустрічали людей, які в нашій країни були б успішними акторами театру, кіно та вдалими музикантами водночас. Тому думаю, якщо у нас виходить йти в цих трьох напрямках, чому б їх не об'єднати в один. Чому ні? Життя одне і потрібно брати від нього все що вдається. Якщо Боженька нас поцілував, якщо наші близькі підтримали нас у кіно та театрі, то чому б ні", - говорять хлопці з "ZBSband".

Вперше на українській сцені заспівала екс-солістка культових Spice Girls Melanie C. Вона вразила дуетом з Ольгою Жмуріною. Легенда британської музики Alex Clare заспівав з Марком Савіним, співак MONATIK вийшов на сцену з ZBSband. Четверта зірка здивувала своєю появою на сцені не тільки глядачів, а й членів журі - нею стала Вєрка Сердючка, яка вразила запальним номером з Дмитром Волканова.

Фінал виявився справжньою несподіванкою для Дмитра. Про це розповів Gazeta.ua. Сердючка зняла зірку і запропонувала хлопцю загадати бажання.

Очікували, що вдасться дійти до суперфіналу в шоу?

Я повний амбіцій, бажання і вірив у себе.

Автор: Прес-служба
  Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"

Чи допомогла зірка з голови Вірки Сердючки?

Якби не зірка, то багато що було б втрачено. Я був в шоці. Я ніколи цього не бачив, щоб Сердючка знімала зірку. Ми репетирували номер, але не цей неймовірний момент. Я дійсно отримав великий заряд енергії. Потім було непросто зібратися і заспівати ліричну пісню "Голуби".

Яким уявляли Андрія Данилка до вашого з ним знайомства?

Я завжди уявляв Андрія Данилка доброю та комунікабельною людиною, тож він виявився таким і в реальності. Ми з самого початку спрацювалися і зійшлися думками. Андрій Михайлович став тією людиною, яка дає неймовірну кількість інформації, як початківцю. Він вчить мене, як спілкуватися з публікою, як поводитися на сцені, з пресою, залаштунками, стільки порад, які б я не від кого не отримав.

Перед вашим виходом на сцену у залі здіймається гучніший дівочий вереск. Як реагуєте?

Багато пишуть зізнань та приємних слів дівчата. Ціную увагу жіночої аудиторії, мені дуже приємно. Я ще дуже юний і мені це лестить, дякую їм. Адже, якщо б не вони, цього всього не було б і навіть атмосфера в залі була б інакша. Тому я дуже вдячний.

З багатьма хлопцями здружилися на проекті. Чий відхід переживали найскладніше?

Найважче було переживати ухід Івана Іщенко, ми дуже сильно товаришували. Було важко перелаштовуватися. Взагалі зі всіма товаришуємо, але не прив'язуємося. Також дуже у гарних стосунках з ZBSband.

Чи є якісь ритуали, яких дотримуєтеся перед кожним виступом, що допомогли, на вашу думку, дійти до фіналу?

Я, коли їду у суботу на ефір у знімальний павільйон, кладу шапку у кишеню та одягаю кепку. Це мої щасливі речі. З першого ефіру так роблю. Так цього ефіру шапка у мене лежала у куртці, викладу потім, щоб знову покласти до кишені. Одного разу серед тижня кудись поклав шапку і не міг знайти собі місця. Все перерив і на щастя знайшов.

Останні секунди перед виходом на сцену, коли ведучий оголошує ваш виступ. Про що думаєте?

Хоча б все вийшло, люди сприйняли все так як ти хочеш, щоб не забути слова, в правильну камеру подивитися. Але, коли виходиш на сцену - все це забуваєш. Ти просто у якійсь кулі, летиш по своєму шляху, тебе ніякі танці чи слова не хвилюють - просто в ейфорії, сцена все змінює.

Автор: Прес-служба
  Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"

Крім дуету із зіркою фіналісти виконали ще по 2 композиції, одна з якою та, з якою вони отримали "Так" від суддів на кастингах "Х-фактора".

Проект покинув підопічний Дмитра Шурова Марк Савін, категорія "30+" та підопічна Олега Винника Ольга Жмуріна категорія "Дівчата".

"Далі буде відпочинок та підготовка до гала-концерту, на якому сподіваюсь презентувати авторську пісню, - ділиться фіналіст проекту Марк Савін і додає, що саме завдяки "Х-фактору" став відкритішим і навчився бути більш відвертим з глядачем та всіма іншими, - чесність, найголовніша риса характеру людини для мене".

Автор: Прес-служба
  Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"
Фінал 9-го сезону шоу "Х-фактор"

"Бути собою, максимально відкриватися і дарувати людям любов, що і зробила. Завжди намагаюсь концентруватися на моменті і зробити все від себе залежне. Перед виходом на сцену хрещуся, хоча не дуже релігійна. Це мені допомагає, давно завела собі таку традицію, тому мені простіше і почуваюся спокійнішою", - говорить Ольга Жмуріна.

Вперше за історію українського "Х-фактора" у фіналі у кожного з суддів шоу залишилося по одному учаснику. Супер фінал шоу відбудеться в цю суботу.

Зараз ви читаєте новину «Каменських зняла туфлі, а Сердючка – зірку: неочікувані моменти грандіозного фіналу "Х-фактора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути