вівторок, 30 березня 2010 17:07

Камалія зніметься у фільмі з Бандеросом та Деппом (ФОТО)

Співачка Камалія (справжнє ім"я - Наталія Шмаренкова) прийшла у столичний кінотеатр "Київ" на прем"єру свого фільму "Чоловік моєї вдови", у якому зіграла вдову. Торік у травні фільм показали на Канському кінофестивалі.

"Фільм обійшовся нам у три мільйони доларів, - розказала співачка. - Це перша картина, у якій я знялася. Багато хто закидає мені непрофесіоналізм. Але я маю акторську освіту. Я закінчила естрадно-циркове училище та Інститут культури".

У фільмі також грають російський телеведучий і актор Дмитро Нагієв і переможець проекту "Танці з зірками-3" і танцювального "Євробачення-2008" Марчін Мрочек.

"З Мрочеком говорила польською. Цю мову вивчила, коли трохи жила у Львові. Він нічого не розумів російською. Говорила з ним українсько-польською. Зйомки були важкими. Вставали щодня о шостій. Знімали по 18 годин", - зауважила Камалія.

Співачка одружена із британцем пакистанського походження Мохаммедом Захуром. Він — бізнесмен, має металургійний завод у Донецьку. Бізнес веде також у Великій Британії та США. Дітей у подружжя немає.

"Мій чоловік заради мене згоден на все, - зізналась вона. - Це моя найбільша перемога у житті. Перед тим, як познайомилася з ним, пішла з шоу-бізнесу. Хотіла зняти кліп, але то було задороге задоволення для мене. Він почув, як я співаю. Змусив повернутися на сцену".

"Вона у мене талановита. Знав, що з дитинства мріяла знятися в кіно. Радий, що її мрія збулася. Якщо захоче полетіти в космос, я їй і це оплачу. Але сам не полечу, бо боюся висоти", - зізнався чоловік.

Нагадаємо, 2008-го Камалія перемогла у конкурсі "Місіс світу". Його фінал відбувся в російському місті Калінінград. У шоу взяли участь конкурсантки із 40 країн.

"У червні поїду на зйомки голлівудського фільму-драми "Екцидент". Гратиму головну роль. У фільмі зніматимуться Антоніо Бандерос і Джонні Депп. Я співатиму пісню "Вейтін", - поділилась Камалія.

Зараз ви читаєте новину «Камалія зніметься у фільмі з Бандеросом та Деппом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути