пʼятниця, 21 жовтня 2022 14:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Kalush Orchestra і The Rasmus випустили потужний кліп: відео

Kalush Orchestra і The Rasmus випустили потужний кліп: відео
Пісня In The Shadows Of Ukraine стала поєднанням традиційного українського фольку, хіп-хопу та року. Фото: скріншот

Після перемоги на Євробаченні-2022 український гурт Kalush Orchestra випустив з фінським гуртом The Rasmus спільну пісню.

Трек In The Shadows Of Ukraine став трансформацією пісні In The Shadows з українськими куплетами й звучанням. The Rasmus теж представляли свою країну на Євробаченні. Там вони й домовилися про спільну роботу. Премʼєра пісні й кліпу відбулася в п'ятницю, 21 жовтня, на YouTube-каналі Kalush Orchestra.

"У Турині Kalush Orchestra звернувся до нас з ідеєю мешапверсії Stefania, The Shadows, Jezebel. Ми виконали її на вуличному концерті, і було відчуття, що відбувається магія. Я був вражений музикою Kalush Orchestra. Від гри на флейті в поєднанні з бітбоксом у мене були сироти по шкірі. Я такого ще в житті не бачив. Це щось неймовірне", – поділився враженнями гітарист The Rasmus Ееро Хейнонен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The Rasmus і Kalush Orchestra ошелешили фанів спільним виконанням Stefania

Пісня In The Shadows Of Ukraine стала поєднанням традиційного українського фольку, хіп-хопу й року. У мелодійній хоровій частині треку The Rasmus підспівує Kalush Orchestra українською.

Зірка культової стрічки "Зоряні війни" американський актор 71-річний Марк Гемілл, який зіграв Люка Скайвокера, долучився до платформи UNITED24 і збирає кошти на безпілотники для українських захисників. Результати зборів шокували навіть актора. Гемілл зізнався, що за три тижні вдалося зібрати чималу суму, на яку вже придбали 500 дронів для Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Kalush Orchestra і The Rasmus випустили потужний кліп: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути