середа, 24 лютого 2021 18:03

Як живуть діти відомих батьків
7

Продовжити кар'єру батьків прагне кожна дитина, яка народилася у відомій родині.

Однак на нащадків падає вантаж відповідальності та слави. Вони мусять не розчарувати рідних та виправдати їхні очікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражають красою та смаком - яскраві фото моделей за 50

Не рідко стається так, що учні стають кращими, ніж їхні вчителі.

Gazeta.ua підготувала підбірку фото із зображенням зірок, які здобули більшу славу, ніж їхні відомі батьки, і пропонує читачам її переглянути.

Анджеліна Джолі з мамою Маршелін Бертран - американська актриса та продюсер. До одруження з батьком Джолі вона будувала кінокар'єру, однак після - стала його тінню. Знімалася з донькою у фільмі "У пошуках виходу. У 2007 році померла від раку яєчників. "
Фото: pinterest.com
Дженіфер Еністон зі своїм батьком. Джон Еністон - американський автор, відомий із фільму "Дні нашого життя" та серіалу "Коджак". Довгий час акторка була ображена на батька через те, що він пішов із сім'ї, коли їй було 11 років. Однак через пандемію коронавірусу Дженіфер зрозуміла, що не хоче витрачати час на образи. Тепер вона телефонує батьку кожного дня і довго з ним спілкується.
Американська акторка Лів Тайлер - донька музиканта, лідера рок-гурту Aerosmith, Стіва Тайлера. До дев'ятирічного віку Лів вважала своїм біологічним батьком музиканта Тодда Рундгрен, чоловіка її мами. Однак незабаром правда відкрилася: акторка почала помічати, що схожа на Тайлера.
Джакота Джонсон з бабусею акторкою Тіппі Хедрен, мамою Мелані Гріффіт та батьком Джоном Джонсоном. Мелані - американська акторка, володарка премії "Золотий глобус", номінантка на Оскар та "Еммі". Джон Джонсон став популярним після ролі у серіалі "Поліція Маямі".
Кейт Гадсон разом із мамою Голді Хоун. Голді - лауреат премії Оскар за роль у фільмі "Квітка кактуса" в 1970 році. Батько акторки - американський музикант і актор. Він був вокалістом групи The Hudson Brothers.

Українки відомі своєю красою в усьому світі. Багато моделей з України стали обличчям відомих брендів та красувалися на обкладинках світових видань.

Зараз ви читаєте новину «Як живуть діти відомих батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути