Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2009 13:07

Як виглядатимуть Вікторія та Девід Бекхеми у старості (ФОТО)

Коли не дуже приємні фотографії його дружини в бікіні з"явилися в друкарських виданнях, знаменитий маг Пол Деніелс встав на її захист, заявивши, що його дружина набагато красивіша за Мадонну. І судячи з усього сам фокусник про себе теж високої думки.
У доказ цьому 70-річний ілюзіоніст та його 50-річна дружина Дебі Макгі знялися для журналу Closer. На знімку пара зображена в спальні. Пол лежить на ліжку, а Дебі сидить на підлозі, поряд з чоловіком.

Дане фото достеменно повторює один зі знімків Вікторії та Девіда Бекхемів, знятих для реклами Армані.

Міс Макгі на фотографії в такому ж купальнику, з такою ж зачіскою та макіяжем, як у Вікторії. Для більшого ефекту Дебі надула губи.

І якщо дружина хоча б віддалено нагадує пош-спайс, то з Полом куди складніше. Навіть такі ж труси та татуювання не дадуть фокусникові такого ж фізично привабливого тіла, як у іменитого футболіста.


Довідка від Gazeta.ua:

Пол Деніелс - популярний британський ілюзіоніст. Демонструє фокуси на професійній сцені вже без малого сорок років. Пів привертає аудиторію різного віку унікальним комедійним стилем. Слава про нього розповсюджується не тільки у Великій Британії, але і в США, Канаді, Новій Зеландії, Німеччині, Іспанії та Японії.

Деніелс найвідоміший маг на телебаченні, аніж хто-небудь.

За матеріалами Daily Mail, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Як виглядатимуть Вікторія та Девід Бекхеми у старості (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути