середа, 25 січня 2012 14:55

Кайлі Міноуг вирішила реанімувати свої старі хіти

Кайлі Міноуг вирішила реанімувати свої старі хіти

Кайлі Міноуг має намір перезаписати кілька старих хітів зі свого репертуару, повідомляє BBC News. Реанімація композицій буде здійснена в рамках святкування 25-річчя творчої діяльності австралійської поп-співачки.

За даними телерадіокомпанії, Міноуг вже встигла записати нову версію однієї зі своїх старих пісень. Йдеться про композицію "Finer Feelings", що вийшла в 1992 році. Нова, акустична версія хіта була записана за участю симфонічного оркестру в студії Abbey Road в Лондоні.

Протягом 2012 року Кайлі Міноуг випустить й інші свої перезаписані хіти. Про які саме пісні йдеться і скільки їх всього вийде, не уточнюється. Також не повідомляється, які ще заходи заплановані у зв'язку з ювілеєм початку поп-кар'єри Міноуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайлі Міноуг не сподобалась українська кухня

Дебютний сингл Кайлі Міноуг "The Locomotion" вийшов в 1987 році, а перша платівка співачки з'явилася в 1988-му. Альбом "Kylie" зайняв друге місце в австралійському чарті і перше - у британському. Останнім на даний момент альбомом у дискографії 43-річної співачки є платівка "Aphrodite", що вийшла в червні 2010 року. Альбом так само стартував у Австралії на другому місці, а у Великій Британії досяг вершини хіт-параду.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг вирішила реанімувати свої старі хіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути