понеділок, 30 січня 2017 18:31

Кайлі Дженнер засвітила збільшений бюст на сімейному відпочинку
6

Кайлі Дженнер зараз відпочиває в Коста-Ріці з сестрами і бойфрендом, репером Tyga, і регулярно публікує в Instagram знімки в купальнику. Підписники моделі в коментарях до фото обговорюють нові форми Кайлі, які за останній час стали ще більш значними.

Раніше Кайлі заперечувала той факт, що її округлості не її заслуга: дівчина зазначила, що причина помітного збільшення всього лише "певний час місяця". На своїй сторінці в Snapchat Дженнер також поділилася знімком у сукні з глибоким декольте, на якому можна не помітити предмет обговорення.

Буквально два тижні тому підписники зірки Instagram помітили, що вона вже збільшувала груди в минулому, і зараз виявилося, що округлості Кайлі продовжують збільшуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян в стрінгах поніжилася на сонці

"Кайлі, скільки разів на місяць у тебе" ці "дні?", - Запитують підписники в коментарях.

"Точно зробила операцію, груди не ростуть за ніч. Ти просто виглядаєш нерозумно, коли намагаєшся приховати очевидне", - написав інший фоловер.

Сімейство Кардаш'ян-Дженнер в майже повному складі вирушило на Коста-Ріку. Кортні Кардаш'ян і Кайлі Дженнер вже щосили радують фанатів фотографіями з канікул.

Кайлі Дженнер не вперше звинувачують у надмірному захопленні пластичними операціями - останній раз громадськість обговорювала п'яту точку 19-річної моделі та прийшла до висновку, що дівчина зіпсувала своє тіло.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Дженнер засвітила збільшений бюст на сімейному відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути