середа, 21 грудня 2022 13:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Кацуріна показала Дантеса у своєму ліжку
8

Дантес знайшов нове кохання після Дорофеєвої
Фото: Instagram.com/vladimirdantes
Дантес знайшов нове кохання після Дорофеєвої
Дантес знайшов нове кохання після Дорофеєвої
Дантес знайшов нове кохання після Дорофеєвої
Дантес знайшов нове кохання після Дорофеєвої

Ексдружина ресторатора Міші Кацуріна, бізнесвумен 27-річна Даша Кацуріна поділилася затишним сімейним контентом зі своїм бойфрендом.

У Telegram 21 грудня Кацуріна запостила короткий ролик зі спальні, де на її ліжку міцно спить шоумен 34-річний Володимир Дантес. Поруч із ним, у маленькому ліжечку, на відео спить однорічний син Даші та її ексчоловіка Міші Іван. Під роликом Кацуріна розповіла про новий проєкт Дантеса "Мамо, я ганяю тачки", в рамках якого ведучий перевозить авто для Збройних сил України.

"Пишаюся Вовою! Такий цікавий, важливий, насправді, проєкт вони зробили з командою. Кожен випуск новий співведучий (спойлер, для мене всі – краші), ганяють тачки для ЗСУ, а паралельно їздять Україною і заїжджають до волонтерів, українців, підприємців. Пекар Ярослав з Ірпеня, приїду за хлібом у наступний приїзд точно", – написала Даша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва показала ніжний кадр бойфренда в своєму ліжку

Розлучення співачки Наді Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Згодом Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Міша Кацурін закохалися одне в одного, тому вирішили розлучитися з партнерами. Тепер Надя і Міша розвивають щасливі стосунки. А колишня Кацуріна Даша зустрічається з Дантесом.

Дорофєєва та її новий бойфренд, ресторатор та музикант Міша Кацурін показали, як разом проводять час на вихідних. Закохані вирішили провести час у творчій атмосфері та разом створити витвір мистецтва. У Instagtram Дорофєєва поділилася кадрами, на яких вони із Кацуріним намалювали спільну картину.

Зараз ви читаєте новину «Кацуріна показала Дантеса у своєму ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути