Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2012 16:49

Йосип Кобзон після гастролей завершить кар'єру

Йосип Кобзон після гастролей завершить кар'єру

Народний артист СРСР Йосип Кобзон оголосив про завершення кар'єри. Співак залишить сцену після завершення ювілейних гастролей, приурочених до його 75-річчя.

Прощальний тур почнеться в травні 2012 року. Під час гастролей заплановані виступи не тільки в Росії, але і в інших країнах, які "дуже дорогі" Кобзону, у тому числі в США і в Україні. У сам день народження співака, 11 вересня, у Державному Кремлівському палаці в Москві відбудеться центральний концерт туру.

Естрадна кар'єра Йосипа Кобзона почалася в 1959 році. На сцені співак провів більше 50 років. Поряд з творчою діяльністю, Кобзон також займається політикою, громадською роботою і бізнесом.

Вперше про намір завершити кар'єру він оголосив в 1997 році, напередодні свого 59-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кобзон співав для Людмили Янукович

"У своєму ювілейному турі, який я проводив у 60-річному віці, я прийняв рішення закінчити концертну діяльність, але затримався, - нагадав Йосип Кобзон. - Цього разу я дійсно хочу поставити крапку, тому що доріг мною пройдено багато, я звик працювати в повну силу, але відчуваю, що цих сил менше, та й інтересу до моєї персони поменшало. Я хотів би достойно залишити сцену".

Зараз ви читаєте новину «Йосип Кобзон після гастролей завершить кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути