понеділок, 21 жовтня 2024 14:20

Jerry Heil відзначає 29-річчя. Фото зірки в юності й зараз
11

Jerry Heil відзначає 29-річчя
Фото: instagram.com/thejerryheil
Jerry Heil відзначає 29-річчя
Jerry Heil відзначає 29-річчя
Jerry Heil відзначає 29-річчя
Jerry Heil відзначає 29-річчя

Українська співачка Jerry Heil відзначає 29-річчя. Стала відомою як відеоблогерка та кавер-виконавиця завдяки переспівам пісень світових та українських виконавців. Популярність їй принесла авторська пісня "Охрана, отмєна" з дебютного студійного альбому "Я - Яна".

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя іменинниці та пропонує переглянути, як вона змінилася за 10 років.

Справжнє ім'я артистки - Яна Шемаєва. Народилася вона в місті Васильків Київської області. До 15 років навчалася в музичній школі, потім - у Київському інституті музики імені Рейнгольда Глієра та Національній музичній академії України імені Петра Чайковського. Останній покинула на другому курсі.

Псевдонім Jerry Heil має випадкову історію. Під час реєстрації у соцмережах жінка вигадала ім'я Jerry Mouse. Згодом слово mouse вона замінила на перше-ліпше американське прізвище, яке побачила в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярослава Магучіх показала струнку фігуру на сторінках Vogue

Кар'єра Шемаєвої активно пішла в гору після серії синглів: "Вільна каса", "Вічність", "Моя дитяча мрія", "Рецепт салата "Нєвєста".

У 2020 році стало відомо, що співачка братиме участь у Національному відборі на Євробачення. Вона виступила з англомовною піснею Vegan та пройшла до фіналу, але зрештою отримала найнижчі бали від журі та глядачів.

Через три роки Jerry Heil знову спробувала свої сили, але вже в дуеті з реперкою alyona alyona. У Нацвідборі вони виграли та представляли України з піснею Teresa & Maria. У фіналі пісенного конкурсу дует посів третє місце.

Раніше Jerry Heil здивувала підписників незвичною фотосесією. Артистка позувала в червоно-чорній сукні з пишною спідницею і вирізом на грудях у вигляді серця. Образ доповнила розпущеним волоссям, насиченим макіяжем і масивною підвіскою. В руках тримала лук.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil відзначає 29-річчя. Фото зірки в юності й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути