пʼятниця, 16 листопада 2018 08:03

Йде за покликанням: Могилевська хоче змінити професію

Йде за покликанням: Могилевська хоче змінити професію
Наталя Могилевська планує стати педагогом і навчати дітей. Фото: file.liga.net

Відома українська співачка Наталія Могилевська хоче отримати нову професію в сфері педагогіки. Про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram.

"Я вчуся вчити дітей. Педагогіка, психологія дітей різного віку, навіть нейроуправленіе в моїх планах. Частину своїх сил і енергії в майбутньому я планую присвятити дітям. Це завжди було моїм покликанням. Нарешті я вирішила підняти свої знання на професійний рівень, з повним запалом, властивим мені коли віддаюся новій справі", - розповіла співачка в Instagram.

Шанувальники артистки відразу ж відреагували на бажання Наталії та похвалили її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська зняла кліп у пам'ять про Кузьму

"Пані Наталю, ви молодець. Готова довірити, як вчителю, свою дочку", "Молодець, головне в політику не лізти", "Успіхів! У Вас все вийде", - пишуть користувачі мережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сегодня в @snidanok 1+1 я впервые рассказала, что решила получить новое образование. Я учусь учить детей. Педагогика, психология детей разного возраста, даже нейроуправление в моих планах. Часть своих сил и энергии в будущем я планирую посвятить детям. Это мой вклад в историю развития страны. Это всегда было моим призванием. Наконец я решила поднять свои знания на профессиональный уровень, со всем усердием, свойственным мне когда я отдаюсь новому делу. • Так же Кузьма своей открытостью и простотой вдохновил меня создание видеоблога. Я хотела бы начать общаться с вами в прямом эфире и выкладывать наше общение у себя на канале в YouTube. Если мы увидим, что есть интерес к такому нашему общению, Я с удовольствием поговорю с вами на любые, интересующие вас вопросы, темы, которые хотите раскрыть. Присылайте сюда для начала что именно вы хотели бы услышать. #ещедоступнее #всегдаваша #натальямогилевская #personaljesus #happy #могилевська #люблю #love #red #smile

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)

Шанувальники української співачки Наталії Могилевської розкритикували артистку за зміни у зовнішності. На думку фанатів співачки, їй варто припинити худнути, адже вона виглядає постарілою.

Зараз ви читаєте новину «Йде за покликанням: Могилевська хоче змінити професію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути