середа, 09 листопада 2011 12:13

Відомий американський репер Heavy D помер перед своїм будинком

Відомий американський репер Heavy D помер перед своїм будинком

Хіп-хоп-виконавець, актор і музичний продюсер Дуайт Еррінгтон Майерс, який виступав під псевдонімом Heavy D, раптово помер у вівторок в Лос-Анджелесі на 45-му році життя, повідомляє The Hollywood Reporter.

За даними музичного ресурсу TMZ, з ранку музикант вирушив за покупками, а на зворотному шляху, вже майже дійшовши до свого будинку в Беверлі-Хіллс, раптово почав задихатися. Сусід, дизайнер на ім'я Адам Міллс, викликав швидку допомогу.

До моменту приїзду лікарів о 11:25 Майерс був у свідомості, але через півтори години помер у лікарні. Поліція негайно приступила до перевірки, однак слідів насильницької смерті не знайшла.

За останніми даними, причиною смерті стала пневмонія.

Heavy D, який народився 24 травня 1967 на Ямайці, був легендою 1990-х. Серед його найпопулярніших композицій називають Now That We Found Love. Він також був автором музичної теми американського комедійного серіалу "В яскравих фарбах" (In Living Color), знявся у фільмі "Довічно!" (Life) з Едді Мерфі та Мартіном Лоуренсом, у вересні брав участь у концерті пам'яті Майкла Джексона в Уельсі, а зовсім нещодавно з'явився в ролі охоронця у фінансовій комедії "Як вкрасти хмарочос" (Tower Heist).

Зараз ви читаєте новину «Відомий американський репер Heavy D помер перед своїм будинком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути