пʼятниця, 18 грудня 2020 18:25

Ірина Федишин з дітьми написали лист до Святого Миколая

Ірина Федишин з дітьми написали лист до Святого Миколая
З дитинства виконавиця писала листи та з нетерпінням чекала на подарунки від Святого Миколая. Фото: надане піар-агентом артистки.

Співачка Ірина Федишин розповідає, що День Святого Миколая - найбажаніше свято.

З дитинства виконавиця писала листи та з нетерпінням чекала на подарунки від Святого Миколая.

"Найбільше мені запам'яталася лялька Барбі, яку я дуже хотіла. Коли я побачила її під своєю подушкою - моїй радості не було меж. Я одразу зранку почала шити їй різні сукні", - ділиться спогадами Федишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Ірина Федишин вразила сексуальними фото

"Тепер це свято таке ж очікуване не тільки для мене, але й для моїх дітей. Вони пишуть Миколаю листи, які кладуть на вікно. Також вивчають пісні про Святого Миколая, вчать молитви і вірші, щоб бути зразковими і добрими дітьми. Пояснюю своїм хлопцям, що просити надто дорогі подарунки у вигляді гаджетів - не дуже добра ідея. Адже Миколай один, а діток багато. Тому вони обирають цікаві іграшки, солодощі та книги", - додає артистка.

Українська співачка Ірина Федишин ніяк не може визначитись з породою майбутнього домашнього улюбленця. Вона із синами давно планують завести собаку. А нещодавно попросила поради у своїх підписників.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Федишин з дітьми написали лист до Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути