четвер, 10 березня 2016 12:29

Ірина Білик вийшла заміж

Українська співачка Ірина Білик шокувала прихильників новиною про заміжжя. Сьогодні артистка виклала на власній сторінці у Фейсбук світлини паспорта з печаткою про одруження. Її обранцем став батько її молодшого сина Табріза азербайджанський режисер Аслан Ахмадов.

Автор: фото надане прес-службою Ірини Білик
 

Це сенсаційне зізнання здивувало ще й тим, що це її перший офіційний шлюб, - пише "КП в Україні".

"Так це правда. Моя давня мрія збулася, я вийшла заміж і вперше відчула себе щасливою. Вперше в житті чоловіку, який зробив мені пропозицію, від мене нічого не було потрібно. Тільки тепер я відчула себе захищеною від усього, що може мене хвилювати і незаслужено засмучувати. Це дуже приємно, коли про тебе піклуються і щиро люблять. А кордону, які розділяють нас, тільки роблять наш союз міцнішим, - говорить Ірина Білик.

Автор: фейсбук
 

Співачка розповіла, пишного весілля не було. Розписались у Печерському РАЦСі Києва. Обвінчались.

"Коли Аслан запропонував вийти заміж, подарував свою сімейну реліквію. Це старовинний браслет його іранської бабусі з білого золота, інкрустований дорогоцінним камінням. Чоловік розповів мені, що в їхньому роду він передається у спадок. Тоді навіть розплакалася від щастя, адже ми тільки мріяли про малюка і просили про нього в Бога. Всевишній почув наші молитви - і послав нам дивовижного янголятка. Сьогодні ми найщасливіші на землі" - говорить Ірина.

Пара два роки приховувала стосунки. Аслан зняв для Білик два кліпи. Торік навесні разом заспівали на її сольному ювілейному концерті і провів для Ірини еротичну фотосесію.

Нагадаємо, Ірина Білик дуже хотіла ще одної дитини. Планувала народжувати, але лікарі заборонили. Співачка вдалась до сурогатного материнства. Сина їй народила українка. За азербайджанською традицією ім'я обрав батько.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути