пʼятниця, 13 листопада 2020 23:46

Ірина Білик представила романтичну україномовну пісню

Ірина Білик представила романтичну україномовну пісню
Ірина Білик записала нову пісню. ФОТО: instagram.com/bilyk_iryna

Співачка Ірина Білик випустила нову пісню українською мовою. Чуттєва композиція називається "Не стримуй погляд". Виконавиця зізналася, що трек був готовий ще в червні, однак вона захотіла зробити сюрприз для шанувальників саме зараз.

"Мій подарунок для тих, хто чекає на Диво цієї Осені! Не дивлячись на дощ і пожовкле листя, нехай твоє серце б'ється сильніше. Мені було приємно вигадати цю романтичну історію... Пісня була готова ще у червні, але я тримала її до сьогодні, щоб зробити вам сюрприз. Неймовірні звуки дивовижних інструментів, мій голос і космічна енергія вже перетворює Світ з Чорного на Білий. Все, що нам залишилось - не стримувати погляд, коли йдемо у натовпі… назустріч своєму коханню", - написала Білик на своїй сторінці в Instagram.
Артистка розповіла, що в основі аранжування — атмосферні звуки ї бас-гітари. Її гра була записана на студії у США українським музикантом Ганом Бейлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Yatsuta випустила дебютний альбом "Пьяный локон"

Фанати не поскупилися на гарні відгуки про пісню: "Нарешті українською. Це круто", "Ваші пісні українською мовою — це якась магія, це інший вимір і Всесвіт", "О, це я впізнаю Білик. Українською, гарно, звучно, приємно і для вуха, і душі".

Місяць тому співачка Ірина Білик представила кліп на трек "Осколки".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик представила романтичну україномовну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути