середа, 11 червня 2008 09:01

Інтимна фотосесія Анджеліни Джолі у Vanity Fair (ФОТО)

Днями Анджеліна Джолі відзначила свій 33-й день народження. До цієї важливої дати актриса підходить з чотирма дітьми і ще двома потенційними близнятами, одним з найбажаніших чоловіків планети як супутником життя, масштабним об"ємом кіноролей і славою не тільки кінозірки, але і громадського діяча.

Липневий випуск Vanity Fair з Анджеліною на обкладинці вже з"явився у продажу.

Матеріал з інтригуючою назвою "Без цензури" (Uncensored) знятий фотографом Патріком Демаршелье.

Голлівудська зірка колись відрізнялася буйною вдачею, нерозбірливістю в зв"язках, пристрастю до наркотиків. Тепер все це у минулому. Анджеліна - перш за все мати і дружина і дуже цим пишається.

В інтерв"ю журналу Vanity Fair актриса відверто розповіла про те, ким вона себе відчуває і як їй живеться.

Ще кілька років тому Джолі позиціонувала себе як прихильниця усиновлень, але не природних пологів. Тепер же все змінилося, і вона обожнює стан вагітності. "Це примушує мене відчути себе жінкою, - говорить актриса. - Я відчуваю, що всі частини мого тіла раптом виявляються потрібні. Це приголомшливо - відчувати маленьке життя усередині себе".

На думку Анджеліни, багато що тут залежить і від супутника життя. "Мені повезло, - вважає зірка. - Я думаю, у деяких жінок є і інший досвід, залежно від партнера. Я думаю, це робить великий вплив. Трапилося так, що поряд зі мною чоловік, який знаходить вагітність дуже сексуальною. Отже це примушує мене відчувати себе дуже сексуальною".

Джолі зізнається, що ніколи і не мріяла отримати Бреда Пітта. Два її шлюби - з акторами Джоні Лі Міллером і Біллі Бобом Торнтоном - закінчилися розлученням, і актриса була готова пов"язати своє життя з людиною з іншої сфери. Але доля склалася інакше.

"І тоді я зустріла Бреда і в ньому все те, чого я взагалі не шукала, але він виявився кращим чоловіком, кращим батьком, про якого я тільки могла мріяти. Я не розглядаю його як актора. Я бачу в нім батька, когось, хто набагато більше любить архітектуру і подорожі, ніж зйомки у фільмах", - поділилася Анджеліна.

Багатьох як і раніше хвилює питання, чому Джолі так і не вийшла заміж за Бреда Пітта. У відповідь на це актриса сказала наступне: "Ми обоє були одружені раніше, і це дуже просто - одружитися, але непросто побудувати сім"ю і разом бути батьками. Ми, звичайно ж, відчуваємо себе одруженими". ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Інтимна фотосесія Анджеліни Джолі у Vanity Fair (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути