Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2022 14:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Інструмент Путіна" – Коля Сєрга про російський Comedy Club

"Інструмент Путіна" – Коля Сєрга про російський Comedy Club
Музикант Коля Сєрга пояснив, чому Comedy Club – інструмент Путіна. Фото: instagram.com/thekolya

Співак і ведучий Коля Сєрга, який захищає Україну від російської навали, висловився про гумористичні шоу Росії.

Він поговорив про Comedy Club як "непомітний, але важливий" інструмент путінської пропаганди. Це шоу передає багато меседжів під обгорткою гумору, сказав музикант в інтерв'ю Gloster FM.

"Comedy Club – один з основних інструментів Путіна. Бо гумор – це культурний продукт, який швидко дає посланню зайти в обхід твоїх свідомих захистів. Через Comedy Club було багато поширень ксенофобії, "малих народів", знецінення. Саме тому Comedy Club Production належить "Газпром Медіа Холдингу", який є частиною Газпрому, а Газпром належить Путіну. Його для цього викупили. Це потужний інструмент", – підкреслив артист.

Співак сказав, що російські культурні цінності не просто виховують рабів у їхніх громадянах. За його словами, імовірно, цих цінностей й узагалі нема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У цьому напрямі я справді ефективний" – репер Ярмак розповів про своє завдання на фронті

"Росія використовує культуру, щоб знищити цінності свого народу. Коли у нас немає цінностей і духовності – у нас, по-перше, немає власної думки, а по-друге, немає потягу до кращого життя. "Розуміємо, що ми лайно і не заслуговуємо на краще. Тому нам потрібний тільки туалет на вулиці". Вони використовують це, щоб знецінити, зробити рабів. Їм це вдалося", – висловився Коля Сєрга.

На відміну від Росії українці намагаються виховувати з допомогою культури, підвищувати рівень усвідомленості.

"Підвищити усвідомленість щодо того, що ми слухаємо, дивимося, що сприймаємо. Бо щойно перестаємо думати про те, яким контентом завантажуємо себе, цей контент починає формувати нову особистість в нас. Ми стаємо в'язнями у своєму тілі. А коли усвідомлено обираємо, то починаємо вибудовувати власний культурний набір. Тоді розуміємо важливу роль культури", – резюмував артист.

Батько шоумена Колі Сєрги – військовий, однак коли почалася повномасштабна війна РФ проти України Едуард Миколайович просив зіркового сина не брати до рук зброю. Він не був затятим патріотом і допускав, що "русский мир" добереться й до Одеси.

Про це повідомив шоумен у спілкуванні з журналісткою Аліною Доротюк на YouTube. Коля Сєрга ж пішов захищати Україну від російського агресора вже на третій день вторгнення.

Зараз ви читаєте новину «"Інструмент Путіна" – Коля Сєрга про російський Comedy Club». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути