неділя, 08 квітня 2018 17:35

"Іноді лаюся і запорюю дублі" - Володимир Горянський зіграв шефа поліції у новому скетчкомі

Автор: прес-служба
  Володимир Горянський у ролі шефа відділку поліції
Володимир Горянський у ролі шефа відділку поліції

10 квітня на телеканалі ICTV стартує новий український скетчком "Копи на роботі".

В центрі сюжету - будні шістьох поліцейських та їхнього шефа - капітана Петра Петровича. Його зіграв актор Володимир Горянський. У кожній серії герої розплутують детективні історії. Копам доводиться мати справу з різними персонажами: від інтелігенції, студентів та хіпстерів до головорізів, безхатьків та грабіжників.

У серіалі знялись такі молоді зірки, як Олександр Скічко, Анна Кузіна, Дмитро Усов, Катерина Вишнева, Андрій Ісаєнко та Артемій Єгоров.

Найцікавішими моментами зйомок та особистими враженнями в інтерв'ю Gazeta.ua поділився Володимир Горянський.

Яка атмосфера панувала на зйомках скетчкому?

У мене залишилось багато приємних асоціацій та позитивних емоцій після зйомок. Готовий повернуться туди прямо зараз. Не можу згадати багато серіалів, де артисти приходили на майданчик із задоволенням, як додому. А на зйомках "Копів" було саме так. У цьому скетчкомі зібралася молода команда, я - найстаріший. У нас склалися цікаві відносини. Немає суперництва. З молодими акторами дуже легко працювати, вони відкриті до імпровізації та жартів.

Іноді лаюся і "запорюю" дублі тому, що молодь не витримує, починає сміятися. Але це приємно. Якщо вже їм цікаво, то, думаю, це буде цікаво і глядачам. Атмосфера на майданчику ще дуже залежить від режисера. З Денисом Тарасовим ми працювали на проекті "Пацики". Він молодий, але дуже перспективний. Мені дуже подобається його підхід, для нього актори - це партнери.

Які поради ви давали молодим акторам на майданчику?

Часто буває, що досвідчені артисти на зйомках роблять все під себе. Особисто я не люблю давати поради акторам, скоріше можу просто допомагати і підказувати молодому поколінню. Хоча, коли у мене виникають ідеї, я не позбавляю себе задоволення комусь про це сказати.

Хороша комедія - це коли багато сміються на майданчику. Це правда?

Так, насправді кіно твориться поза кадром. Тому атмосфера на майданчику дуже важлива. Це величезна частина успіху проекту.

Автор: прес-служба
  Анна Кузіна і Олександр Скічко на зйомках нового серіалу "Копи на роботі"
Анна Кузіна і Олександр Скічко на зйомках нового серіалу "Копи на роботі"

З ким було приємно працювати?

Ми всі, як єдина команда. У кожного свій стиль гри, у нас різні типажі, характери. Не хочу когось виділяти. Саша Скічко працює, як повноцінний актор. У нього це перший серйозний досвід у головній ролі. Дуже добре себе проявив. Він добре вписався у компанію. Решта ж - актори з досвідом. Там не було складних акторських ходів. Завдання, які перед ними ставили, вони виконували. Гра в такому серіалі - це перший курс другий семестр навчання в театральному інституті.

Як ситуація України з Росією вплинула на вітчизняний кінематограф?

Думаю, позитивно. Ми були орієнтовані на російський ринок. Так би і далі знімали в головних ролях артистів із зарубіжжя. Зараз зйомки йдуть повністю у нас, знімаються наші актори, тому гроші залишаються в країні. Плюс популярність зростає. Тому такий процес позитивний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дай Боже, щоб у нас була така поліція" - Олександр Скічко розкрив секрети нового скетчкому "Копи на роботі"

Жанр скечкому зараз модний? Вам особисто він імпонує?

Я розумію цей жанр. Це досить недорогий продукт з точки зору вкладень. Вкладати великі гроші в серіал поки нікому не вигідно, поки не настав той час. Але думаю, ми прийдемо до цього, і вкладення будуть більші, і якісніший товар. Якщо матеріал хороший, люди дивляться, навіть якщо він буде довгий. На кожен продукт є свій глядач. У нас зараз таке засилля КВН і хлопців звідти. Вони виховали глядача, який не піднімається вище рівня цих ситкомів. Тут є величезна робота. Скоро можна буде підтягнути глядача і до емоційного кіно, хорошої драми.

Який зараз рівень повнометражного кіно в Україні?

Говорити можна що завгодно, але головне щось робити. А розмовляти можуть всі, які нічого не роблять. Рух пішов. Зараз ми беремо кількістю, але пройде час, і ми почнемо брати якістю. Це закон зростання.

Стався великий відтік хороших фахівців. Зараз є велика проблема зі сценаристами, операторами. Є люди, які можуть зняти. Зараз мало матеріалу гарного, людей, які пишуть. Все повинно окупатися. Звичайно, зараз такого не може бути. Це комплексна величезна робота. Під це теж треба шукати свою нішу.

Чи буде сприйматись аудиторією серіал "Копи" українською мовою?

Чому ні? Ви ж пам'ятаєте, що казали про дубляж. Ой, українська мова! Хто буде дивитися. І що - дивляться! Навіть думок в голові немає, що не можна дивитися. Якщо воно красиво знято, артисти добре грають, повірте, його будуть дивитися. Якщо щось таке середнє, то будуть чіплятися і до мови, і до всього.

Автор: прес-служба
  Володимир Горянський у ролі шефа відділку поліції
Володимир Горянський у ролі шефа відділку поліції

Чи є зараз пропозиції з Росії?

Вже давно немає. Коли все це почалося, пропозиції перестали з'являтися. Час лікує і зараз потихеньку змінюється ситуація. У мене робочих відносин там немає, але є багато дружніх. Я спілкуюся з нормальними адекватними людьми, які приходять до нас в гості.

Чи є бажання у вашої дочки продовжити справу батька?

Вона співає, танцює, грає в театрі. Ось недавно грала Чехова. Це рішення моєї дочки - стати актрисою. Це не реалізація нездійснених мрій батьків. Їй 14 років, тільки починає жити. Я не буду проти, якщо це її вибір. Коли я вибирав, то мені ніхто нічого не сказав. Скільки я знаю прикладів, коли діти роблять вибір батьків. Це не правильно! Тоді ця дитина витрачає роки, а потім не знає, що робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори анонсували кримінальний серіал, вдавши кишенькових злодіїв

Є ще якісь нереалізованості ідеї? У політику піти?

Були пропозиції. Але це брудна справа.

Якщо вам запропонували б пост міністра культури?

Ні, я не хочу. Це не моє.

Оскароносна американська актриса Меріл Стріп зіграє у другому сезоні серіалу "Велика маленька брехня". Ніколь Кідман, яка виконує роль Селести Райт, опублікувала фотографію, на якій можна побачити дебют Меріл Стріп у серіалі. Вона зіграє Марі Луїзу Райт, свекруху героїні Кідман.

Зараз ви читаєте новину «"Іноді лаюся і запорюю дублі" - Володимир Горянський зіграв шефа поліції у новому скетчкомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути