четвер, 05 липня 2012 18:05

Ім'я синові Кіркорова придумала Пугачова

Ім'я синові Кіркорова придумала Пугачова
Діти співака є єдинокровними братом і сестрою Фото: womens-news.net

Філіп Кіркоров продовжує інтригувати і нагнітати обстановку щодо свого новонародженого сина. У п'ятницю він урочисто оголосив про народження. Але ім'я спадкоємця так і не повідомив. Відомо тільки, що ім'я буде починатися на букву "М".

"Я дуже радий, що у Філіпа з'явився спадкоємець, - повідомив батько зірки Бедрос Кіркоров. - Хлопчик важить 4 кг 500 г, зріст - 58 см. Більше я нічого не можу говорити - це таємниця. Ім'я дитині вже придумала Алла Пугачова. Але, за традицією, його оголошують через сім днів".

Тим часом близька приятелька артиста Емма Лавринович уточнила, що Алла-Вікторія і малюк з ім'ям на літеру "М" є єдинокровними братом і сестрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіркоров назве свого новонародженого сина на честь Рікі Мартіна

"Я знала, що Філіп чекає на сина. Але після того галасу, який виник з приводу появи на світ його доньки, він не афішував, що збирається стати батьком вдруге. Дочка народилася в Америці від сурогатної мами. У сина Філіпа мама інша. Але мені не хочеться видавати чужі таємниці. Давайте будемо радіти за Філіпа, привітаємо його, побажаємо йому бути хорошим татом!" - сказала жінка.

Зараз ви читаєте новину «Ім'я синові Кіркорова придумала Пугачова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути