Ексклюзиви
вівторок, 17 березня 2020 22:45

Хто з відомих людей заразився коронавірусом і як переносить захворювання

Хто з відомих людей заразився коронавірусом і як переносить захворювання
Коронавірус не оминув відомих людей, спортсменів та політиків Фото: Instagram/коллаж RUS.TVNET

Коронавірус шириться серед людей. Не минає знаменитостей.

Gazeta.ua зібрала перелік успішних особистостей, що заразилися COVID-19.

Американський актор 63-річний Том Генкс із дружиною 63-річною Ритою Вілсон. З самого початку симптоми хвороби були слабко вираженими, неначе за простої застуди. Пара вирішила про всяк випадок перевіритися.

"Рита (дружина актора) і я зараз тут, в Австралії. Ми відчули себе трохи втомленими, застуда, і ще з'явився біль у тілі. У Рити час від часу був озноб. Щоб усе зробити правильно, як і потрібно зараз, нас перевірили на коронавірус, і результат виявився позитивним", - повідомив Генкс.

Лікування минуло успішно. Зараз вони виписалися з медзакладу. Але залишаються на карантині. Орендували будинок, аби доліковуватися там.

Норвезький актор 41-річний Крістофер Хів'ю, що зіграв Тормунда у "Грі престолів". Знімався у 2-му сезоні серіалу "Відьмак", який призупинили.

"Вітання з Норвегії! Шкода про це казати, сьогодні я отримав позитивний результат тесту на COVID-19, коронавірус. Ми з моєю родиною ізолюємося вдома, допоки це буде потрібно. Стан здоров'я у нас хороший - у мене лише несильні симптоми застуди", - сказав актор.

Закликав мити руки, дотримуватися півтораметрової дистанції і перебувати на карантині, не даючи вірусу поширюватися.

"Разом можемо побороти цей вірус та не допустити кризи в наших лікарнях. Будь ласка, піклуйтеся одне про одного, дотримуйтеся дистанції та залишайтеся здоровими!" - написав Хів'ю.

Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко.

"Сиджу в ізоляції вдома з діагнозом коронавірус. Вже майже тиждень хворію. Температура і слабкість - мої основні симптоми. Будьте обережні і сприймайте це всерйоз! ", - написала Куриленко.

Британський актор Ідріс Ельба. Отримав позитивні результати тесту на Covid-19. Переносить хворобу практично без симптомів. Знаходиться в самоізоляції.

Дружина прем'єр-міністра Канади Софі Грегуар-Трюдо. Повернулася хворою з поїздки до Великобританії. Випустила спеціальне звернення до громадян країни із закликом бути сильними і послала теплі обійми, лише віртуальні, щоб не передати вірус.

Міністр внутрішніх справ Австралії Пітер Даттон перевірився на коронавірус та отримав позитивну відповідь. Прокинувся в п'ятницю вранці з температурою й ангіною.

Заразилася міністр Іспанії з питань рівності Ірен Монтеро.

У Великій Британії інфекцію виявили у міністерки з питань безпеки пацієнтів, попередження самогубств та психічного здоров'я Надін Дорріс.

Командувач Збройними силами Польщі Ярослав Міка. Після повернення з військової ради в Німеччині у генерала підтвердили наявність коронавірусу. Осіб, які супроводжували генерала, ізолювали.

19-річний гравець лондонського "Челсі" Каллум Хадсон-Одоі. 9 березня, зробив тест, і той виявився позитивним. Зараз Каллум видужав і хоче приступити до тренувань. Англійська прем'єр-ліга призупинила матчі до 4 квітня.

Тренер клубу "Арсенал" Мікель Артерта. Перебуває на карантині. Попросив шанувальників дотримуватися запобіжних заходів не тільки заради себе, а й заради благополуччя інших.

Італійський футболіст із "Сампдорії" Маноло Габб'ядіні.

Гравець НБА Руді Гобер помацав всі мікрофони, посміявшись із питання про небезпеку коронавірусу. За 2 дні у нього виявили саме цей вірус, а Національна баскетбольна асоціація оголосила про призупинення сезону на невизначений термін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я говорила з Богом: Леді Ґаґа самоізолювалася удома зі своїми собаками

Захисник футбольної команди "Ювентус" Даніеле Ругані теж інфікований.

Центральний захисник німецької футбольної команди "Ганновер 96" 23-річний Тімо Хюберс захворів на коронавірус. Гравець другої Бундесліги - перший футболіст-професіонал у Німеччині, який підхопив інфекцію.

У гравця збірної Франції та "Ювентуса" Блеза Матьюді теж виявлений коронавірус. Футболіст отримує необхідну медичну допомогу. 121 співробітник "Ювентуса", включаючи гравців і тренерів, знаходяться на карантині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий гравець "Ювентуса" захворів на коронавірус

Окремим відомим особистостям пощастило більше. Селін Діон після концертів у Європі зробила тест. Хвороба виявилася застудою. Король і королева Іспанії поспілкувалися з хворим чиновником, але не заразилися. Зараз вони постійно переміряють температуру. Тест проходив і президент США Дональд Трамп. Результат виявився негативним. Режисер Дестін Креттон змусив команду піти на карантин. У нього підозрювали Covid-19. Обійшлося.

На короновірус хворіють люди з різних верств населення, різних професій та віку. Вірус не оминув відомих людей, спортсменів та політиків.

Зараз ви читаєте новину «Хто з відомих людей заразився коронавірусом і як переносить захворювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути