пʼятниця, 13 жовтня 2023 13:09

Хотіли одружитися: Тарабарова вперше розказала, чому розійшлась з Дантесом
7

Світлана Тарабарова і Володимир Дантес зустрічались три роки
Фото: Скріншот
Світлана Тарабарова з сім'єю
Світлана Тарабарова з сім'єю
Світлана Тарабарова з сім'єю
Володимир Дантес зараз зустрічається з Дашою Кацуріною

Українська співачка Світлана Тарабарова до шлюбу з Олексієм Бондарем зустрічалася з музикантом Володимиром Дантесом. Артисти почали стосунки на шоу "Фабрика зірок-2". Через три роки розійшлися.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Світлана зізналась, що приховувала роман з Дантесом. Та після весілля з теперішнім чоловіком поділилась історією, щоб уникнути пліток. Додала, що розрив із Володимиром був дуже болючим.

"Ми разом були не ок. Вибухова суміш. Ми були дуже токсичними один для одного, не могли впоратися зі своїми емоціями, на нас навалилася слава. Ми подумали, що схопили Бога за бороду, ми такі круті... Ми не впоралися. Ми не знали, як це - повага один до одного. Ми не знали, як це - бути вірними. Ну це вже з боку Володі...", - сказала артистка, натякаючи на зраду Дантеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втомлений Дантес показав, як проводить час з дітьми Кацуріної

Зазначила, що вони кілька разів хотіли одружитися.

"Ми кілька разів хотіли одружитися, але постійно сварилися і це нічим не закінчувалося. І добре. Тому що нічим хорошим це не закінчилося б, тому що ми - вогонь", - пояснила Тарабарова.

Зі своїм нинішнім чоловіком Світлана познайомилася у 2011 році. Олексій Бондар старший за неї на 14 років. Одружилася пара у 2016 році і зараз виховує трьох дітей.

У 2015 році Дантес одружився з співачкою Надею Дорофєєвою. 2022 року вони розлучились. Зараз музикант перебуває у стосунках з київською рестораторкою Дашою Кацуріною. Нещодавно, артист зізнався жінці в коханні, але зазначив, що одружуватися поки не планує.

Зараз ви читаєте новину «Хотіли одружитися: Тарабарова вперше розказала, чому розійшлась з Дантесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути