середа, 01 липня 2020 12:19

"Холостяк" - для сильних людей: переможниця розповіла про складнощі участі у шоу
3

Ульянова назвала шоу Холостяк "серіалом на реальних подіях"
Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/
Ульянова назвала шоу Холостяк "серіалом на реальних подіях"
Ульянова назвала шоу Холостяк "серіалом на реальних подіях"

Переможниця 10-го сезону шоу "Холостяк", гімнастка 23-річна Даша Ульянова розповіла про участь в проєкті.

Дівчина описала закулісні події шоу в Instagram.

Ульянова назвала шоу "Холостяк" "серіалом на реальних подіях". Брати участь в проєкті не так просто, як здається. Це робота, яку здатен зробити далеко не кожен.

"Я ось дивуюсь, друзі, чому всім здається, що участь в такого роду проєкті, як "Холостяк", це так просто і легко. Якщо кожен може стати його учасником, а після цього мегапопулярним, то чому не кожен бажаючий став? "Холостяк" - це для сильних людей, готових крізь складний тернистий шлях йти до своєї любові. Скільки конфліктів, недосипання, нерозуміння, стресів, розчарувань і болю відчувають багато учасниць. Холостяк - це серіал на реальних подіях, це живий щоденник життя багатьох людей. А скільки дівчат одним необережним словом або необдуманим вчинком зганьбилися на всю країну. І якщо це не їхній особистий план великого чорного піару, то виглядає досить сумно", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівоголена та розслаблена: переможниця "Холостяка" спокусливо роздяглась на камеру

"Бруд писатимуть люди, яким немає часу на саморозвиток .Ти - розумничка і красуня", "Ти молодець, правильно. Засуджувати і критикувати легко, а пройти цей шлях не кожному під силу", "Ну да, нехай і інші спробують стати популярними, нехай теж йдуть на шоу, а то позвикали тільки пи*ти з будки і лізти в чуже життя, при цьому нічого не маючи в своєму житті. Даша, ти молодець, так тримати, шкода, шпагат, як у тебе, мені не світить", "Людям простіше говорити всякі дурниці, ніж чогось самим досягти. Красуня", "Не звертай уваги на людей, які тобі заздрять. Тепер у тебе є Інста-сім'я, яка тебе дуже любить і завжди підтримає", - написали фоловери.

Переможниця шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова похвалилася новими відвертими фото. Ульянова опублікувала пікантний кадр в Instagram, демонструючи довгі стрункі ноги. На дівчині - коротка куртка з анімалістичним принтом. На пальці в неї обручка, яку їй подарував у фіналі шоу Макс Михайлюк. "Фотки з колечком мають бути різними", - підписала знімок Ульянова.

Зараз ви читаєте новину «"Холостяк" - для сильних людей: переможниця розповіла про складнощі участі у шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути