понеділок, 12 березня 2012 10:05

Холлі Беррі збирається втретє заміж

Холлі Беррі збирається втретє заміж

Французький актор Олів'є Мартінес підтвердив факт заручин з американською актрисою Холлі Беррі, повідомляє Reuters.

"Так, звичайно, це правда", - заявив актор журналістам в Майамі, куди він приїхав на відкриття власного ресторану Villa Azur. Чутки про заручини пари з'явилися після того, як у січні Беррі почала з'являтися на публіці з смарагдовою каблучкою на безіменному пальці.

Мартінес розповів, що дизайн цього персня розробив відомий паризький ювелір Робер Мазл, зазначивши, що ювеліри дому Mazlo створювали прикраси для членів королівських сімей протягом століть.

Беррі і Мартінес зустрічаються з 2010 року. Актори познайомилися на зйомках фільму "Темний приплив" ("Dark Tide"), який повинен з'явитися в прокаті цього року.

Про дату майбутнього одруження Беррі і Мартінеса не повідомляється.

Олів'є Мартінес, якому в січні виповнилося 46 років, раніше не був одружений. Француз відомий гучними романами з актрисою Мірою Сорвіно і співачкою Кайлі Міноуг.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Холлі Беррі зламала ногу під час зйомок фільму

Для 45-річної Холлі Беррі це буде вже третій шлюб. Раніше вона вже була одружена з бейсболістом Девідом Джастісом і співаком Еріком Бенетом. З останнім актриса розлучилася в 2005 році. Після розлучення Беррі почала зустрічатися з моделлю Габріелем Обрі, від якого в 2008 році народила доньку Налу. Після розставання з Обрі в 2010 році Беррі познайомилася з Мартінесом.

Зірка Голлівуду Холлі Беррі відома своїми ролями у фільмах "Флінстоуни", "Наказано знищити", "Жінка-кішка", трилогії "Люди Ікс", а також в одній з частин знаменитої "Бондіани" - "Помри, але не зараз". Беррі є володаркою кількох престижних кінопремій - в різні роки актриса отримала статуетку "Оскара", "Золотий глобус" і "Еммі".

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі збирається втретє заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути