четвер, 17 червня 2010 16:57

Харрісон Форд таємно одружився втретє

Харрісон Форд таємно одружився втретє

Відомий голлівудський актор Харрісон Форд таємно одружився утретє на своїй давній подрузі - 45-річній театральній актрисі Калісті Флокхарт. Вони разом вже сім років.

Церемонія одруження відбулася в Санта-Фе у присутності губернатора штату Нью-Мексико Біла Річардсона, саме він розповів про радісну подію.

Зараз пара живе на два будинки, переміщаючись з Лос-Анджелеса на величезне ранчо в Джексоні (штат Вайомінг).

Вперше Форд і Каліста зустрілися в 2002 році на церемонії вручення кінопремій "Золотий глобус". Тоді Харрісон ще не був офіційно розлучений з попередньою дружиною Меліссою Метісон.

Форд запропонував своїй супутниці руку і серце минулого року в день Святого Валентина на тропічному острові, куди він з Калістою відправився на зимові канікули. Після цього відпочинку на її руці красувалася шикарна обручка.

Для Калісти Флокхарт це перше весілля, а для Форда - вже третій шлюб. У 67-річного актора п'ятеро дітей - по двоє від двох попередніх шлюбів і 8-річний прийомний син Флокхарт, а також три онуки, пише Daily Mail.

У Флокхарт, котра блиснула в телесеріалі "Еллі Макбілл", є прийомний 9-річний син Ліам.

Під час шлюборозлучного процесу зі своєю колишньою дружиною Меліссою Метісон Харрісон втратив близько 100 мільйонів доларів. Їхній шлюб продовжувався 18 років, а розлучення серйозно ударило по кишені актора і було визнане одним з найдорожчих розлучень Голлівуду в 2004 році.

До речі, касові збори останньої картини, де Харрісон Форд зіграв головну роль, перевищили 600 мільйонів доларів. Це був новий "Індіана Джонс", який повернувся на широкий екран через 19 років після перших трьох серій фільму.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Харрісон Форд таємно одружився втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути