середа, 03 квітня 2013 16:17

Хайден Панеттьєрі в незручній позі виставляла на показ груди
5

Голлівудська актриса Хайден Панеттьєрі прикрасила обкладинку нового номера журналу Glamour.

Красуня з'явилася на обкладинці травневого номера глянцевого журналу, в інтерв'ю з яким вперше розповіла всю правду про роман з українським боксером Володимиром Кличком. Актриса зізналася, що бачить в бойфренді батька своєї майбутньої дитини, а також не заперечує факт швидкого заміжжя.

Нагадаємо, що Володимир і Хайден почали зустрічатися в 2009 році, а в 2011 оголосили про розрив стосунків. Однак у січні 2013 року закохані відновили свої стосунки і, схоже, цього разу вони не планують розходитись.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Володимир Кличко вклав Хайден Панеттьєрі на пісок для поцілунків

"Ми познайомилися на презентації однієї книги, - розповідає 23-річна красуня. - Ми дружимо вже п'ять років і завжди були близькі, навіть коли нас не пов'язували романтичні стосунки. У мене немає чіткого плану на майбутнє. Єдине, що я знаю напевно, це те, що я хочу стати мамою, і мене не бентежить мій вік! Люди кажуть, що після народження дитини життя закінчується - нібито ти вже не можеш подорожувати, насолоджуватися життям повною мірою. Я з цим не згодна. Я вважаю материнство - найпрекраснішим, що може спробувати жінка, і не вважаю дитину перешкодою жити повноцінним життям!".

На запитання інтерв'юера Glamour про те, чи бачить вона у Володимирі батька свого майбутнього малюка, Хайден, без сумніву, відповіла: "Звичайно!".

Зараз ви читаєте новину «Хайден Панеттьєрі в незручній позі виставляла на показ груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути