Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 13:52

Гвінет Пелтроу готується до розкішного весілля

Сьогодні актриса Гвінет Пелтроу відзначає своє 44-річчя. А вже в кінці осені можливо зіграє весілля. Обранцем актриси став режисер Бред Фелчак, пише Ліза.

"Сучасні дівчата часто кажуть, що весілля - справа другорядна, неважливе. Але я впевнена, що в шафі у кожної з них припадає пилом сценарій з білосніжною каретою і тонною пелюсток троянд", - зізнається Гвінет.

Автор: Ліза
 

Гвінет вважає, що кожна жінка після сорока починає по-новому дивитися на себе і своє життя. Поглянувши на шлюб з солістом Coldplay Крісом Мартіном, актриса порахувала його безперспективним. А в 2015 році подала на розлучення.

Після розлучення Пелтроу перебралася з Лондона в Лос-Анджелес і з головою поринула в роботу. На знімальному майданчику популярного серіалу "Хор" закохалася в режисера Бреда Фелчака. З ним була знайома більше семи років.

Автор: Ліза
 

Ніхто не припускав, що службовий роман Бреда і Гвінет переросте у щось більше. Казали, що вони лише друзі.

Читайте також: Гвінет Пелтроу створила недорогий одяг на італійський манер

Бред залицявся за Гвінет, як справжній джентльмен. Дарував вишукані подарунки, возив на екзотичні курорти, влаштовував романтичні вікенди в Європі і подружився з її дітьми Еппл та Мозесом. В одному інтерв'ю і зовсім заявив, що хоче дитину від Пелтроу! Відтоді з'явилися чутки про весілля.

Сьогодні майбутнє весілля Бреда і Гвінет - тема номер один в зарубіжній пресі. Деякі видання стверджують, що жених з нареченою визначилися з датою весілля. Воно відбудеться в кінці осені. Найняли весільного розпорядника, оскільки хочуть, щоб церемонія була по-справжньому шикарною.

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу готується до розкішного весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути