четвер, 06 жовтня 2011 16:54

Гурт СКАЙ зняв романтичний кліп на березі Чорного моря
13

Фото: Фото надане прес-службою гурту

Гурт СКАЙ зняв новий кліп на пісню "Зникаю".

"Коли на своїх концертах ми виконуємо пісню "Зникаю", то аудиторія надзвичайно тепло реагує на неї. Ми завжди з цікавістю спостерігаємо за тим, як люди починають проспівувати кожне слово навздогін за нами. Ця робота справді чіпляє за душу й давно стала однією із найулюбленіших пісень наших слухачів. Саме любов аудиторії підштовхнула нас до того, щоб зняти новий кліп на цю пісню", - розповідає соліст гурту Олег Собчук.

Пісня "Зникаю" з'явилась ще задовго до народження пісні гурту СКАЙ "Тебе це може вбити". Після довгих років очікування, пісню нарешті було екранізовано, повідомили у прес-службі колективу.

Режисером нової відео-роботи став Олександр Швець. Зйомки кліпу проходили на узбережжі Чорного моря.

"Я сподіваюсь, що кожен глядач, слухач зможе побачити, почути і відчути у цій роботі самого себе, - розповідає Олег Собчук. - Загубитися, зникнути, розчинитися можна як в безмежному коханні, так і в болючому стражданні. Все залежить від самої людини і того,хто поряд із нею. Коли ми знімали цей кліп, то хотіли донести красу й драматичність такого складного, іноді незрозумілого почуття, як кохання. Глядач має абсолютно не буквально сприймати кінцівку кліпу, де я зникаю під водою. Цей момент символізує моє повне розчинення, зникнення у безкінечному почутті. Моє кохання, наче море, в якому я розчиняюсь і зникаю".

Зараз ви читаєте новину «Гурт СКАЙ зняв романтичний кліп на березі Чорного моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути