середа, 06 березня 2019 18:16

Гурт "Агонь" випустив ремікс в стилі The Prodigy
3

Група "Агонь" випустила ремікс на хіт "Я твой наркотик"
Фото: прес-служба
Група "Агонь" випустила ремікс на хіт "Я твой наркотик"
Група "Агонь" випустила ремікс на хіт "Я твой наркотик"

Група "Агонь" випустила ремікс на хіт "Я твой наркотик" в стилі The Prodigy. Таким чином, артисти висловили данину поваги легендарному гурту, відомого своїм фірмовим зухвалим звучанням і виразною провокаційною поведінкою.

"Я познайомився з гуртом The Prodigy випадково, - розповідає Антон Савлепов. - У дитинстві, коли я займався брейк дансом, мій друг дав мені VHS-касету, на якій був запис з американського брейк-фестивалю. "А в кінці там ще музика", - попередив він. Але там була не музика. Там були The Prodigy.

Зірвані звірі. На них навіть було трохи страшно дивитися. Але не дивитися було неможливо. Я умовив маму купити мені чорний балахон з логотипом The Prodigy на місцевому ринку і став називати себе "продіджистом". На районі за таку шмотку можна було легко відхопити від старших, але бажання показати всім, що я "продіджист" було сильніше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Києві достатньо місць з пейзажем, ніби роботи вже захопили світ" - гурт "Агонь" зняв новий кліп

"Коли у нас був балет, ми постійно робили ставку на драйв до скрипу в суглобах, нахабну провокацію і шок-контент. Фраза "як Продіджи" звучала занадто часто на репетиціях, щоб не вважати цей легендарний британський колектив батьками настрою АГОНЬ, який миттєво відчуває кожен, хто побував на нашому концерті. Кіт Флінт завжди був Джоном Роттеном рейв-сцени, а ми - Sex Pistols в поп-музиці", - говорить Костя Боровський.

Група "Агонь" представила свій другий альбом "Закладка", який виходить за підтримки лейблу Moon records.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Агонь" випустив ремікс в стилі The Prodigy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути