Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 13:34

Гурт "Жадан і Собаки" презентували гострополітичну пісню "Вова"

Гурт "Жадан і Собаки" презентували гострополітичну пісню "Вова"
Пісня є висловлюванням учасників гурту. Фото: Facebook

Рок-гурт "Жадан і Собаки", фронтменом якої є поет Сергій Жадан, випустив пісню "Вова" та ліричне відео на неї.

"Ми активно слідкуємо за суспільним настроєм в країні після перемоги Зеленського на виборах та після президентських і парламентських виборів. І бачили обвал розчарування, хвилю скепсису і невіри в Україні. Бачили, як українці спочатку закохувалися в когось, а потім розкохувалися. Це типова українська хвороба. І ми спробували написати про це пісню, яка була створена ще в минулому році, але ми її тримали. Нам страшенно цікаво спостерігати, як мистецтво може резонувати суспільними процесами і може співпадати з певними політичними нюансами", - сказав автор пісні та фронтмен гурту Сергій Жадан.

Презентували трек на сайті НВ.Пісня є висловлюванням учасників гурту. Сергій Жадан провів пресконференцію, в якій взяли участь журналісти і блогери: Соня Кошкіна і Юрій Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадан зніметься у фільмі про Грицька Чубая

Гурт "Жадан і Собаки" випустив пісню "Кокаїн" і кліп на неї. Прем'єра відбулася на офіційному YouTube-каналі колективу. Музиканти присвятили трек "героїчній боротьбі української влади з українським народом". У кліпі використані кадри із зустрічей світових політиків, їхні обличчя розмиті.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Жадан і Собаки" презентували гострополітичну пісню "Вова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути