Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 12:09

Гурт X Ambassadors вперше приїдуть з концертом в Україну

Автор: Прес-служба
 

Навесні в Києві вперше зіграють X Ambassadors – бруклінські інді-рокери, відомі у всьому світі хітами - "Unsteady", -"Renegades" та активною соціальної позицією до людей з обмеженими можливостями.

Клавішник гурту Кейсі Харріс називає себе "голосом музикантів, які мають інвалідність", сам Кейсі сліпий з народження.

Гурт створили у 2009 році, в його складі чотири музиканти: вокаліст Сем Харріс, його брат клавішник Кейсі Харріс, гітарист Ной Фельдшу та барабанщик Адам Левін. За вісім років роботи команда випустила кілька EP та синглів, мала гастролі по всьому світу. В 2013, на запрошення Imagine Dragons, X Ambassadors іздили з ними в турі. В той же період співпрацювали на студії із гуртом The Knocks.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Franz Ferdinand вперше виступить у Києві

Опублікований в 2015 дебютний альбом гурту "VHS" привів X Ambassadors на сцени найбільших світових музичних фестивалів від Lollapalooza до Bonnaroo. Пісня "Renegades" з цього альбому отримала статус платинової, а піснія "Unsteady" – двічі платинової.

X Ambassadors працюють над новим матеріалом, в березні 2017 вони презентували пісню "Hoping" , а у вересні цього року - кліп "Ahead Of Myself" – перший офіційний сингл з нового альбому.

Музику бруклінської четвірки можна буде почути 31 березня в клубі Atlas, до Києва вони приїдуть в рамках світового туру, який починають у лютому 2018.

Квитки на концерт почнуть продаватися з 8 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Гурт X Ambassadors вперше приїдуть з концертом в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути