вівторок, 12 квітня 2022 16:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Гурт The Hardkiss випустив пісню про війну

Гурт The Hardkiss випустив пісню про війну
Кліп можна переглянути на на всіх стримінгових платформах. Кошти від прослуховувань пісні "Як ти?" підуть на гуманітарні потреби Фото: instagram.com/the_hardkiss/

Гурт THE HARDKISS і фронтвумен Юлія Саніна випустили новий кліп і пісню "Як ти?".

Прем'єра відбулася на Youtube-каналі гурту.

"Як ти?" - нове "я люблю тебе". Так починається мій кожен ранок, день і вечір із батьками, командою, друзями. Як і в кожного українця. У цих двох словах - наша любов, турбота, переживання, страх. Найважливіше, щоб відповіли на дзвінок і повідомлення, лише тоді видихаєш. Місяць я не наважувалася сісти писати, мене охоплювала ненависть і лють. А потім я вирішила, що не зможу інакше пережити ці емоції, потрібно викричати цей біль. Я відчуваю, що будуть ще написані пісні про вдячність і захоплення нашою нацією в боротьбі з російськими окупантами. Пісні про кохання, про надію… А поки що - "Як ти?" - написала Юлія Саніна.

Кліп можна переглянути на на всіх стримінгових платформах. Кошти від прослуховувань підуть на гуманітарні потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Зеленського, Кіма й Арестовича: Jerry Heil випустила трек зі словами Сердючки

"Ця пісня на 100 відсотків передає думки й почуття нашого народу. Мелодія дає всім зрозуміти, що ми готові боротися до кінця, але водночас вона не є агресивною. А слова... Найперший рядок влучає точно в ціль. У всіх нас думки: "ми не просили нас рятувати". Красно дякуємо. Бессарабія - це Україна! Люблю свою країну. Те, що відчуває, кожен із нас. Пробирає до кісточок. Україна витримає і переможе. Чесна, відверта пісня, музичний супровід чудово передає стан душі. Плачу з вами", - написали люди в коментарях.

Міжнародна кампанія Stand Up For Ukraine, в якій взяли участь світові знаменитості, зібрала мільярди доларів на підтримку біженців з України. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час фінального заходу кампанії у польській Варшаві оголосила, що для українських біженців зібрали понад $10 млрд. Метою глобальної ініціативи було залучення лідерів країн, установ і приватних осіб до фінансової допомоги постраждалим від війни українцям.

Зараз ви читаєте новину «Гурт The Hardkiss випустив пісню про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути