Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2015 17:01

Гурт NIKITA представив новий відвертий кліп VОДОПАДОМ

Автор: mamamusic.net
 

Тріо NIKITA представили новий кліп VОДОПАДОМ.

Тріо NIKITA на гастролях воліють розважатися тим, що знімають один одного на мобільні телефони. Даша, Юля і Нана люблять зберегти жаркі і провокаційні моменти, розгулюючи по коридорах готелів без одягу або приймаючи ванну разом. Без гриму і спецефектів вони виглядають все так же провокаційно і сексуально.

Новий хуліганський кліп VОДОПАДОМ змонтований як раз з аматорських кадрів, які були знайдені на телефонах учасниць групи та відео, знятого майстром еротичних зйомок Тарасом Воробцем спеціально для шоу NIKITA. Одними з найяскравіших сцен кліпу є моменти, коли NIKITA займаються йогою на даху хмарочоса.

"Сексом ми на даху вже займалися, а йогою - ні, - сміються ті. - Хочемо сказати, що враження від такого екстриму залишилися немов дах зносить!"

Авторами пісні стали Паша Клімат і Джей Бардаченко. Це їх перша робота для тріо NIKITA.

Кліп VОДОПАДОМ стане справжнім подарунком для справжніх фанатів творчості Даші Астаф'євої, Юлі та Нани.

"Ми скучили за справжнім почуттям, - кажуть дівчата з тріо NIKITA - Нам хочеться чогось щирого, зухвалого, сміливого - як ми самі. Коли ми знімаємо ці ролики, забуваємо про те, як багато в цьому світі фальші і несправжньої любові".

Зараз ви читаєте новину «Гурт NIKITA представив новий відвертий кліп VОДОПАДОМ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути