Ексклюзиви
четвер, 16 січня 2020 15:32

Груди – €5 тис, губи – 300: дружина футболіста підрахувала, скільки коштує дівочий тюнінг
3

Поруч із собою багато чоловіків хочуть бачити доглянуту кралю з цицями та губами
Фото: instagram.com/irina_moroziuk/
Поруч із собою багато чоловіків хочуть бачити доглянуту кралю з цицями та губами
Поруч із собою багато чоловіків хочуть бачити доглянуту кралю з цицями та губами

Дружина футболіста Ірина Морозюк обурилася, що хлопці з її оточення жаліються на нестачу нормальних дівчат. Але хочуть бачити поряд доглянуту дівчину з пишними грудьми та губами.

Для цих чоловіків Ірина в Instagram озвучила прайс на дівочий "тюнінг".

"У мене багато хлопців в оточенні, з якими я дружу. І вони з року в рік залишаються все тими ж холостяками, скаржачись на те, що нормальних дівчат немає, ця якась не дуже, а ця повія, а ця взагалі повія, ще й меркантильна до чортиків. Основна проблема, що спочатку вибір падає саме на такого типу дівчат, чому? Все дуже просто. Циці, губи, ніс, доглянута шкіра, манікюр, педикюр, вії, шикарне волосся. Їздить на машині, фітоняшка лакшері клубу, яка відвідує кращі заклади міста тощо. Ось, на яких дівчат особливий попит в 21 столітті. Пацани називають їх "модна дівчинка", – написала Ірина.

"А тепер урок математики: цицьки – близько 5000€, ніс – 3000-5000€, губи – 300€ (раз у три місяці), доглянута шкіра – близько 1500€ на місяць, манік, педик, волосся –1200$ в місяць, абонемент у лакшері тренажерку – 40 000–70 000 гривень. Машина, одяг, ресторани та інша хрінь ще тисячі $", – перелічила Морозюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина ексгравця "Динамо" показала фото топлес

"Звідки? У мене є подруги, які непогано заробляють, працюючи з 9-ї до 6-ї .На їхньому рахунку 1500–2000$ в місяць.ю і це такий максимум! А тепер порівнюємо можливості. Так ось, пацани, може, та сама дівчинка "не дуже" – саме та, що треба? Вона просто ще нічия дружина? І не коханка старого пузатого дядька? І не лакшері ескортниця? Може, час ввімкнути мозок?" – звернулася до чоловіків Іра.

Сама Морозюк колись зізналася, що груди й губи в неї зроблені, а дупа своя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

И так ..время сраных советов от Ирины Морозюк 👋🏼😉 Для всех парней ☝🏼 Читаем и сохраняем . . Дело пойдёт о выборе девушки. У меня не мало парней в окружении с которыми я дружу . И они из года в год остаются все теми же холостяками , жалуясь на то , что нормальных девушек нет , эта какая то не очень 🤢 а эта шлюха , а эта вообще шлюха ещё и меркантильная до чёртиков 😂 . Вот .. но основная проблема в том , что изначально выбор падает именно на такого типа девушек , почему? Все очень просто 😁 . Сиси , губы , нос, ухоженная кожа , маникюр , педикюр , реснички , шикарные волосы. Ездит на машине , фитоняшка Лакшари клуба , посещающая лучшие звд города и т.д. Вот на каких девушек особый спрос в 21 веке. Пацаны называют их "модная малышка" 🤣 . А теперь урок математики : Сиськи - около 5000€ Нос 3000-5000€ Губы - 300€ ( раз в три месяца) Ухоженная кожа -около 1500€ ( в месяц ) Маник, педик , волосы -1200$ в месяц Абонемент в Лакшари тренажёрку -40 000 -70 000 грн + Машина , одежда , рестораны и прочая хрень ещё тысячи $ . Откуда ?🤯🤷🏼‍♀️🤣🤣 У меня есть подруги , которые не плохо зарабатывают.. работая с 9до 6 .На их счёту 1500 -2000$ в месяц и это такоооооооой максимум ! А теперь сравниваем возможности . . Так вот пацаны .. может та самая , девочка "не очень" именно та , что надо ? Она просто ещё ничья жена? И не любовница старого пузатого дяди ? И не Лакшари эскортница ? 😂 . Может пора включать мозги ? . Конечно есть и разведённые барышни красивые.. но их аппетиты то прежние. . Ну и дочки богатых родителей.. но там тоже много спорных моментов ( надо разбирать отдельно ) . P.s этим текстом не хотела обидеть ни одну эскортницу , куртизанку или просто шмару! 🙌🏽 я считаю , что у каждого свой путь и своя жизнь ! Уважаю каждую профессию 🤝 Аминь 🙏🏼😉

Публикация от Ирина Морозюк (@irina_moroziuk)

Дружина футболіста Миколи Морозюка Ірина розбурхала мережу новорічним фото. Хоча її сторінка в Instagram – це суцільні фото у спідньому, купальниках та з найпікантніших ракурсів. Дівчина привітала своїх шанувальників з Новим роком знімком, на якому вона присіла біля ялинки у червоному спідньому на червоних підборах, а на голові красувався червоний бант.

Зараз ви читаєте новину «Груди – €5 тис, губи – 300: дружина футболіста підрахувала, скільки коштує дівочий тюнінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути