вівторок, 25 вересня 2012 14:20

"Готова малювати і вдень, і вночі, але я ще мама і дружина" — Тетяна Рамус

"Готова малювати і вдень, і вночі, але я ще мама і дружина" — Тетяна Рамус
Телеведуча свою першу роботу намалювала чотири роки тому Фото: radiostar.com.ua

Телеведучій Тетяні Рамус зараз за найкращий подарунок — полотно та фарби. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Малювання в мені десь зріло. Свою першу роботу намалювала чотири роки тому. Не знала, який подарунок зробити чоловіку. Довго думала, а потім вирішила передати йому свої почуття через картину, намалювавши спеціальні ємності. Подзвонила своїй приятельці і вона погодилась намалювати. Але за день, як мала віддати цю картину, дзвонить і каже: "Таня, своєму чоловіку ємності з почуттями малюй сама". Вона мені організувала полотно, фарби і я за чотири години намалювала цю картину. Звісно з її допомогою, але це була моя робота. Після того я довго не малювала, але в мені все це накопичувалось. Так же, до речі, кажуть і мої друзі, що це логічно, бо я живу серед скульптур і картин", - зауважує Тетяна.

Зараз Рамус почала брати майстер-класи і готова не виходити зі своєї майстерні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Рамус спить не менше десяти годин

"Але я мама, дружина, маю ще журнал і передача. Тому маю в житті так балансувати, щоб робити щось для душі і в той же час залишатися й жінкою. Щодня приходжу на роботу в редакцію, роблю зустрічі і йду малювати начебто на 20 хвилин. А тут дивлюсь на годинник і бачу, що вже чотири години пройшло. Як таке може бути? Але малювання це такий виплеск емоцій для душі і нервової системи, таке самовираження, яке неможливо ні з чим порівняти. Малюю і вночі, і вдень. Якби мала сили малювати вночі, то малювала б вночі. Але поки вкладу спати дитину, ще щось зроблю, то вже не маю на це часу", - відмічає Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «"Готова малювати і вдень, і вночі, але я ще мама і дружина" — Тетяна Рамус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути