Ексклюзиви
четвер, 15 вересня 2016 14:49

Голос Євробачення Тетяна Терехова розповіла про унікальні телевізійні експерименти

Голос Євробачення Тетяна Терехова розповіла про унікальні телевізійні експерименти

На початку вересня на телеканалі NewsOne і радіо "Ера" стартував унікальний мультимедійний проект, ведучими якого стали "голос" Олімпіади і Євробачення Тетяна Терехова та відомий журналіст Матвій Ганапольський. Разом вони ведуть 3-годинне ранкове шоу про головні соціально-політичні події країни, спілкуючись з глядачами одночасно по радіо і через екрани телевізорів. Такий формат - сміливий експеримент в жанрі новин. Він не просто постачає аудиторію фактами, але розглядає їх з різних точок зору і залучає до обговорення експертів і самих глядачів. А також дозволяє безперервно дізнаватися найактуальніші новини в будь-якому зручному форматі.

"Головна особливість шоу полягає в тому, що ми активно мікшуємо радійні і телевізійні підходи. Це мультимедійний формат. Ми видаємо якісний, цікавий відеоряд, проте при цьому постійно пам'ятаємо про те, що значна частина нашої аудиторії нас тільки чує, але не бачить. Тому треба розповідати, що відбувається в студії, але робити це не на шкоду телеглядачам", - розповіла ведуча.

Читайте також: Півфінал Євробачення-2011 міцно врізався в пам'ять - Тетяна Терехова

Справжньою удачею для проекту і для самої Тетяни стала участь в шоу Матвія Ганапольського:

"Працювати в парі з ведучим, що володіє таким грандіозним, без жодного перебільшення, досвідом, приголомшливими системними знаннями, - це не тільки дуже цікаво, але ще і повчально. Все одно, що кожен день ходити на лекцію до визнаного метра журналістики. У Матвія Юрійовича дійсно є чому повчитися. Для мене найголовніше, що ми діємо злагоджено, розуміємо один одного з півслова. А ще можемо навіть найскладніші теми піднести слухачам весело і невимушено. Буває, що сміється вся наша апаратна, що забезпечує ефір. Повірте, розвеселити людей, які стільки побачили і почули за свою роботу, - це щось! " - Поділилася емоціями Тетяна Терехова.

Зараз ви читаєте новину «Голос Євробачення Тетяна Терехова розповіла про унікальні телевізійні експерименти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути