четвер, 23 січня 2020 16:01

Голівудська актриса Шарліз Терон розповіла про своїх усиновлених дітей

Акторка 44-річна Шарліз Терон - мама 2 прийомних дітей, зізналася, що ніколи не була повністю готова до материнства, навіть коли приймала рішення про усиновлення. Коли в житті з'явилися 8-річний син Джексон і 4-річна донька Август, Терон відчула радість материнства. Діти "уповноважили" її на роль мами.

Першу дитину актриса усиновила 2012 року. Коли Джексону було 7 років, Терон заявила, що її старший син відчуває себе, як трансгендерна дівчинка. Дитині дозволили носити одяг для дівчаток, пише РБК-Україна.

Автор: instagram.com
  Коли в житті з'явилися 8-річний син Джексон і 4-річна донька Август, Терон відчула радість материнства
Коли в житті з'явилися 8-річний син Джексон і 4-річна донька Август, Терон відчула радість материнства

Діти підтримують зоряну маму. І навіть не на жарт засмутилися, коли Шарліз не потрапила в номінацію на "Оскар" за роль у фільмі Bombshell "Скандал". Діти навіть сказали, що її участь у цьому фільмі - "даремно витрачений час".

"Август дуже розлютилася, бо вона справді хотіла, щоб мені дісталася ця премія. А старший син просто засмутився. Коли стали відомі номінації на "Оскар", дітям вже не було ради.

"Цього разу ти виграєш?" - запитали вони мене. Я сказала їм, що є велика ймовірність, що ні. І старший такий: "Ну тоді це марна витрата часу", - зізналася актриса.

Вона згадує, що довго не могла отримати першу дитину. Спілкувалася з жінками, які хотіли відмовитися від своїх дітей після їх народження. У деяких були складні пологи. Деякі не давали згоди.

"Перше усиновлення було справді болісним. На той момент Джексон був, здається, восьмою дитиною в "списку на розгляд". В усиновленні деяких дітей мені відмовляли. Також були жінки з високим ризиком зриву вагітності. І з'явився Джексон. Я до нього дуже сильно емоційно прихилилася, але щось пішло не так. Мені знадобилися два роки, щоб зібрати всі документи. Я була розбита", - відверто ділиться важкими спогадами Терон.

Терон підкреслює, що ніколи не шкодувала про свій вибір.

Автор: instagram.com
  Коли в житті з'явилися 8-річний син Джексон і 4-річна донька Август, Терон відчула радість материнства
Коли в житті з'явилися 8-річний син Джексон і 4-річна донька Август, Терон відчула радість материнства

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали номінантів на Оскар-2020

"Я насолоджуюся кожною миттю, проведеною з дітьми. І жодного разу, ніколи, не піддала сумніву своє рішення чекати стільки, скільки було потрібно, щоб завести дітей. Поява Джексона і Август - найбільш чистий і світлий момент щастя в моєму житті", - розповідає жінка.

Американська актриса 47-річна Кемерон Діас уперше стала матір'ю. Минулого тижня вона народила дівчинку. Її назвали Реддікс Медден. "Ми дуже щасливі, що новий рік розпочався з народження доньки. Вона одразу полонила наші серця та доповнила родину. Більше жодних подробиць не повідомлятимемо, крім факту, що вона дуже-дуже мила", — написала Кемерон Діас в інстаграмі.

Зараз ви читаєте новину «Голівудська актриса Шарліз Терон розповіла про своїх усиновлених дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути