понеділок, 05 березня 2018 14:04

Глибокі декольте та прозорі сукні: найвульгарніші образи "Оскару"
6

Щороку на церемонії "Оскар" з'являються актриси та моделі, які обирають для вручення кінопремії досить відверті сукні.

Якщо знаменитостям нічим похвалитися в професійній сфері, вони намагаються потрапити до преси завдяки голому тілу. Про це пише сайт kp.ua, який зробив підбірку шести найвульгарніших образів із червоної доріжки.

Періс Джексон, 19 років

Епітет "епатажна" приклеївся до дочки Майкла Джексона міцно і надовго. Відверті вбрання, неголені пахви та стосунки з дівчатами - Періс привертає увагу всіма доступними способами. Не помітити плаття дівчини із оголеною спиною на "Оскарі" теж неможливо.

Автор: REUTERS
  Періс Джексон
Періс Джексон

Хайді Клум, 44 роки

У Хайді Клум третій розмір грудей. Зірка обожнює підкреслювати їх сукнями з глибоким декольте. Цього разу вона одягнула прозору сукню із вирізом від стегна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 47-річна Наомі Кемпбелл знялася оголеною для чоловічого журналу

Автор: REUTERS
  Хайді Клум
Хайді Клум

Ліа мішель, 31 рік

Зірка серіалу "Хор" Ліа Мішель вирішила продемонструвати свій пишний бюст і вибрала для цього чорне плаття від LaPerla із дуже глибоким декольте. Зробити образ менш вульгарним не змогло б навіть масивне намисто.

Автор: REUTERS
  Мішель Ліа
Мішель Ліа

St. Vincent, 35 років

Співачка Енні Кларк, яка виступає під псевдонімом St. Vincent, прийшла на церемонію "Оскара" в чорному боді. Платтям наряд не можна назвати, навіть враховуючи наявність одного рукава.

Автор: REUTERS
  St. Vincent
St. Vincent

Бланка Бланко, 37 років

Бланка Бланко не може похвалитися успішними ролями в кіно, але змогла прославитися своїм бюстом. Цього разу актриса продемонструвала його з допомогою червоно-білого плаття .

Автор: REUTERS
  Бланка Бланко
Бланка Бланко

Алессандра Амбросіо, 36 років

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо з'явилася на церемонії практично в нижній білизні, яку було видно через прозоре плаття.

Автор: REUTERS
  Аліссандра Амбросіо
Аліссандра Амбросіо
У Dolby Theater відбулось вручення премії "Оскар". На червоній доріжці сяяли голлівудські красуні, які вражали нарядами. Серед яскравих образів були і провальні. Пропонуємо переглянути н айбільш пам'ятні.
Зараз ви читаєте новину «Глибокі декольте та прозорі сукні: найвульгарніші образи "Оскару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути