Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2020 15:39

"Гітарне соло та інтимна атмосфера": Джуляна презентувала кліп на пісню "Шрами"

"Гітарне соло та інтимна атмосфера": Джуляна презентувала кліп на пісню "Шрами"
Джуляна працює у жанрі поп-рок, софт-рок, соул, джаз. Фото: надане піар-агентом артистки

Співачка Джуляна презентувала відеокліп на композицію "Шрами". Пісня стала яскравим висловлюванням співачки про вразливість людської душі та прийняття своєї та чужої недосконалості.

Джуляна працює у жанрі поп-рок, софт-рок, соул, джаз. Режисером-оператором кліпу виступив талановитий гітарист і композитор Tony Evans, музика для композиції — результат спільної творчості Джуляни і Tony Evans.

Співачка в пісні закликає нас не зачиняти двері до свого серця, бо саме ці зусилля духу створюють справжню, непідробну красу. Саме наші шрами — на тілі або душі - дозволяють нам співчувати іншим та приймати їх та свою недосконалість не як ваду, а як красу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ikstina презентувала завершення іспансько-української трилогії кохання

"Ідей для створення кліпу було досить багато, але ми вирішили зняти його у стилі 80-х. Красиве гітарне соло та інтимна атмосфера пісні в цілому нагадують тодішні кліпи. Чи потрібні зайві декорації, коли йдеться про щось дуже особисте? Ця пісня є розмовою зі слухачем сам на сам", - розповідає Джуляна.

Гурт E'Dange представив відеороботу на пісню "Параноя". Композиція була презентована ще навесні 2020-го. "Параноя" - це пісня про те, що кохання до безтями не вигадка, а реальність і щасливий подарунок долі, який треба оберігати.

Зараз ви читаєте новину «"Гітарне соло та інтимна атмосфера": Джуляна презентувала кліп на пісню "Шрами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути