пʼятниця, 15 травня 2015 18:13

Гітарист гурту "Воплі Відоплясова" стартує сольно

Автор: Прес-служба
 

Гітарист групи "Воплі Відоплясова" Євген Рогачевський презентує сингл "Монако", створений в співпраці з екс ВВ-шником, бас-гітаристом Олександром Піпою. Це дебютна сольна робота музиканта за весь час участі в групі "ВВ", де він грає з 1996 року.

"Монако" - перша опубікована пісня з майбутнього альбому. Музику для цієї пісеньки було написано відносно недавно- 3 роки тому, а текст- торік. Назвою я обрав найяскравіше слово з пісні. Але першим знайшлося слово "напевно", що стало ключовим й дало поштовх всьому тексту.

Ця музична тема, напевно, моя найулюбленіша з всього альбому, бо народилася з басового рифа, а всі гітаристи в душі басисти. Звести її, до речі, мені допоміг теж басист Олександр Піпа на своїй домашній студії", - говорить Євген Рогачевський.

В запису лунає допомога друзів музикантів: партію барабанів виконав Віктор Герчев- студент КНУКіМа та учасник "Inner Fight", NOFACEZ, Animals Session та інших; партію скрипок записав Сергій Митрофанов з Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України; партію фортепіано- Євген Коцур з групи Сергія Сахно "Akapulko".

Нагадаємо, Євген Рогачевський працює на посаді соло-гітариста в групі-легенді "ВВ". Власну музику почав складати, майже одразу, як вивчив перші акорди на гітарі й відтоді в цьому вбачає сенс свого існування. Працювати над цим записом розпочав одразу по завершенню великого обсягу роботи над альбомом "Чудовий Світ" групи "ВВ" два роки тому.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист гурту "Воплі Відоплясова" стартує сольно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути