Ексклюзиви
неділя, 08 листопада 2020 15:05

Гарячі та молоді: показали новий склад "ВІА-Гри"
6

Костянтин Меладзе наприкінці 2020 року вирішив оновити склад гурту "ВІА-Гра". Про нових учасниць проєкту Меладзе повідомив в Instagram.

Замість Еріки Герцег та Ольги Меганської тепер співатимуть 2 молодші українки – 19-річна Софія Тарасова та 24-річна Ксенія Попова.

Співачка Ксенія Попова родом з Кривого Рогу та відома участю в телешоу "Х-фактор-8". А також жінка співала у складі Maruv.

Меладзе оновив склад "ВІА-Гри"
Фото: instagram.com/meladzemusic
Нова учасниця - Ксенія Попова
Нова учасниця - Ксенія Попова
Нова учасниця - Софія Тарасова
Нова учасниця - Софія Тарасова

"Ще зовсім нещодавно я стояла на концертах в першому ряду. Пам'ятаю, як слухала касети перед сном на своєму плеєрі і засипала в мріях. Дивилася мюзикли, бігала по квартирі, танцювала, малювала картинки в голові і просто мріяла. Я завжди розчинялася в творчості Костянтина", - написала у своєму Instagram Попова.

Софія Тарасова у 2013-му брала участь у Дитячому Євробаченні і посіла 2-е місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвало тримає за шию: Сєдокова лише в спідньому позувала з чоловіком

"Я дійсно вірю в долю і заздалегідь складені зірки. Ми з Костянтином перетиналися на всіх етапах мого дорослішання - як в творчому плані, так і в моральному становленні мене як артиста", - написала Тарасова в мережі.

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Єва Бушміна опублікувала в Instagram нові світлини. Співачка позує повністю оголеною на морському узбережжі.

Зараз ви читаєте новину «Гарячі та молоді: показали новий склад "ВІА-Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути