неділя, 26 липня 2020 14:44

Гаррі був ініціатором виходу із королівської родини - ЗМІ

Гаррі був ініціатором виходу із королівської родини - ЗМІ
У мережі з'явилися перші уривки зі скандальної автобіографічної книги Гаррі та Меган Маркл. Фото: Reuters

У мережі з'явилися перші уривки зі скандальної автобіографічної книги Гаррі та Меган Маркл – Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family.

Із фрагменту, який опублікувало видання The Sunday Times, виявилося, що ініціатором виходу з королівської сім'ї був Гаррі, а не його дружина. "По суті, Гаррі хотів піти. В глибині душі він завжди боровся в цьому світі. Меган відчинила йому двері в цьому", - зауважив інсайдер в розмові з біографами. Про це повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл і принц Гаррі подали в суд на папараці

У публікації також йдеться, що рішення колишнього герцога Сассекського неабияк засмутило Маркл. З іншого уривку з біографії стає відомо, що чутки про непрості стосунки між братами Гаррі і Вільямом були правдою. Так, конфлікти почалися ще до початку весілля герцогів Сассекських. Зазначається, що Кейт і Вільям не так тепло зустріли Меган, як цього хотілося її коханому.

Меган Маркл і принц Гаррі вирішили судитися з папараці після численних спроб фотографів зробити знімок спадкоємця герцога і герцогині Сасекських. Позивачі заявляють, що папараці використовували для цього дрони.

Зараз ви читаєте новину «Гаррі був ініціатором виходу із королівської родини - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути