вівторок, 09 серпня 2011 09:40

Ганна Сєдокова за вагітність набрала 12 кг

Українська співачка і телеведуча Ганна Сєдокова, яка нещодавно стала мамою вдруге, зізналася, що під час вагітності поправилась на дванадцять кілограмів, проте тепер вона швидко повертається у форму.

"Обидві мої дівчинки дуже обережно поставилися до своєї матусі. Під час першої вагітності я набрала близько 12 кілограмів, під час другої - стільки ж. Але за всі дев'ять місяців не обмежувала себе ні в чому! Якщо хотілося солоденького, то просто з'їдала не цілий торт, а один шматочок. І не труїла душу постійними зважуваннями, за цим стежив мій лікар. Я намагаюся їсти корисну їжу і перед їжею задаю собі питання: що корисного принесе ця страва організму - енергію або вітаміни? Давно зрозуміла, що моє тіло - не сміттєвий бак, потрібно вибірково ставитися до свого харчування. Так що я - за здорову психіку", - розповіла 28-річна Ганна Сєдокова в інтерв'ю газеті "Факти".

Зараз артистка не сидить на дієтах, оскільки у неї не вистачає терпіння дотримуватися системи.

"Три грейпфрута і два жовтки - це не для мене. Просто не наїдаюся перед сном, а випиваю стакан кефіру. І ранок зустрічаю в гарному настрої", - поділилася зірка.

Коли співачка народила першу дочку Аліну, то провела в пологовому будинку близько десяти днів. Були ускладнення, Ганна Сєдокова не могла піднятися з ліжка через страшні головні болі. Говорили, що позначився важкий гастрольний графік і численні перельоти з групою.

"А народивши Моніку, я піднялася вже на другий день. Ускладнень ніяких. Було набагато легше, адже поряд чоловік, я відчувала його підтримку, розуміла, що кохана і кохаю. А це краще за будь-які медикаменти", - впевнена зірка.

Її другий чоловік Максим був присутній на пологах, самостійно прийнявши таке рішення.

"Я говорила тільки, що мені буде важливо, звичайно, відчувати його підтримку під час народження дитини, але ще важливіше провести з ним все подальше життя. Максим був поруч, тримав мене за руку, підбадьорював. Насправді нічого страшного він не бачив. Зате не пропустив перші хвилини життя своєї дитини", - поділилася співачка.

Нагадаємо, 24 липня в найдорожчому госпіталі Лос-Анджелеса Sedars Sinai Ганна Сєдокова народила другу доньку. Дитина вагою 3250 грамів і зростом 52 сантиметри з'явилася на світ міцною та здоровою. Щасливі батьки назвали її Монікою.

Влітку минулого року Ганна оголосила про свої заручини і весілля з бізнесменом Максимом Чернявським. Але буквально за кілька днів до призначеної дати пара повідомила: весілля не буде.

Свої стосунки Ганна і Максим зареєстрували лише в лютому 2011 року і відразу полетіли в Лос-Анджелес. Зараз пара живе в будинку на Голлівудських пагорбах з гарним видом на весь Лос-Анджелес і лимонний сад.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Сєдокова за вагітність набрала 12 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути