понеділок, 19 березня 2018 18:46

Гайтана виховує доньку трьома мовами

Гайтана виховує доньку трьома мовами
Гайтана

Співачка Гайтана ростить з доньки поліглота.

Про це розповіла у "Світському житті" на 1+1.

"Сапфір-Ніколь вчить англійську, російську та українська. Бабусі читають їй книжки українською, я розмовляю з нею російською та англійською, а якщо ми будемо жити у Конго, то розмовлятиме і французькою. Я намагаюсь жити і виховувати її так, як мені підказує серце, розум і материнський інстинкт. Але доктора Комаровського читаю, мені мама подарувала книжку", - говорить Гайтана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана показала новонароджену доньку

Гайтана розлучилася із цивільним чоловіком 40-річним Едуардом Клімом. Був її продюсером. Жили у Лондоні з 2013-го. Артистка повернулася до Києва. Почала виступати.

Гайтана тоді позбулася свого розкішного волосся. Одразу пішли чутки, ніби зірка має проблеми зі здоров'ям. Співачка їх заперечила.

"Зі здоров'ям, Слава Богу, все добре, крім того що у мене ще до Євробачення була проблема зі зв'язками. Коли у тебе є щось недоговорене у собі, який голос може бути?! Я давно хотіла поголитися налисо, і поки подорожувала ніхто мене там не знає. Мені сподобалась ця легкість буття, мені говорили, що я гарно виглядаю, мені подобалась та свобода, коли тебе ніхто не знає по цим розкрученим іміджам, легко бути собою, змінюватися і вирушати на пошуки себе", - говорить Гайтана.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана виховує доньку трьома мовами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути