пʼятниця, 25 травня 2012 09:37

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана пройшла у фінал "Євробачення"

 

Співачка Гайтана, яка представляє Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2012", який проходить 22-26 травня в Баку (Азербайджан), вийшла у фінал конкурсу.

Гайтана виступила ввечері 24 травня в другому півфіналі під номером 7 з піснею "Be My Guest".

Всього у другому півфіналі свої пісні виконали 18 учасників, 10 з них у підсумку пройшли у фінал, який відбудеться 26 травня. У ньому візьмуть участь представники 26 країн.

Нагадаємо, що 22 травня відбувся перший півфінал Євробачення-2012. За його підсумками у фінал потрапили румунська група Mandinga, молдавський співак Паша Парфеній, ісландці Грета Салоуме і Йоунсі, угорська рок-група Compact Disco, артистка Солуна Самай з Данії, албанська співачка Рона Нішліу, співачка Іві Адаму з Кіпру, грецька співачка Елефтерія Елефтеріу, представники Росії "Бурановские бабушки", а також дует Jedward, який вже другий рік поспіль представляє на "Євробаченні" Ірландію.

Між тим одразу після другого півфіналу у результаті жеребкування визначився порядок виступів останніх фіналістів "Євробачення-2012".

Таким чином, став відомий порядок виступів всіх 26 фіналістів конкурсу на вирішальному шоу, яке відбудеться на сцені комплексу Baku Crystal Hall в ніч з суботи на неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У другому півфіналі Євробачення виступлять переможці останніх років

Першим на сцену Baku Crystal Hall вийде британський співак Енгельберт Хампердінк, слідом за ним під другим номером виступить угорська рок-група Compact Disco, під третім номером свою пісню представить албанська співачка Рона Нішліу, Джонні Монтелл з Литви стане четвертим, а співачка MayaSar з Боснії та Герцеговини - п'ятою.

Друга п'ятірка стартує з виступу російських конкурсанток "Бурановские бабушки". Слідом за ними виступлять ісландці Грета Салоуме і Йоунсі, восьмою стане співачка Іві Адаму з Кіпру, індонезійська поп-співачка Анггун виступить від Франції дев'ятою, а італійська артистка Ніна Дзіллі представить свій номер десятою.

Потім на сцену Baku Crystal Hall вийде естонець Отт Лепланд, 12-м стане норвезький співак Туджі, господиня "Євробачення-2012", азербайджанська співачка Сабіна Бабаєва, виступить під щасливим номером 13, за нею - румунська група Mandinga, артистка Солуна Самай з Данії стане 15, а грецька співачка Елефтерія Елефтеріу представить свій номер 16-ою.

Фаворитка букмекерів за ставками на перемогу в "Євробаченні", шведка Лорін заспіває свою яскраву пісню Euphoria 17-ою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надія, як кажуть, помирає остання" — Ліхута про шанси Гайтани на "Євробаченні"

Слідом за Лорін виступить турок Джан Бономо під номером 18, і далі по порядку свої номери представлять іспанська артистка Пастора Солер, німецький артист Роман Лоб, Курт Каллея з Мальти, македонка Каліопі, дует Jedward з Ірландії, Желько Йоксимович з Сербії, українська артистка Гайтана і молдовський співак Паша Парфеній.

Переможець конкурсу "Євробачення-2012" буде визначений на фінальному шоу шляхом голосування глядачів і професійного журі. Представник країни-переможниці відвезе з собою перехідний приз - кришталевий мікрофон.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана пройшла у фінал "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути